-

Det enda jag kan säga är att jag älskar dig.
Fast jag vet inte varför.

Bloggpaus?

Jag har ingen direkt lust att skriva i bloggen, men jag tänkte bara säga att jag hade det jättetrevligt igår med Elin. Tack för den dagen!

Idag har jag vart på farfars land med pappa, syrran och Ullis. Jag låg bara i hammocken och försökte inse varför jag är så jävla dum i huvudet, men jag kom inte på anledningen. Kanske för att det inte finns nån vettig förklaring?

Men jag tänkte i alla fall inte skriva så mycket mer. Jag funderar på att ta en bloggpaus tills vidare, så får jag se hur det blir när jag kommer hem från Skåne.

Ha det!

Alphabeat på Sommarkrysset
Alphabeat på repet.

Alphabeat på Sommarkrysset
Alphabeat i sändning.

3 dagar kvar tills Sofia blir glad

Tjolahopp!

Jag har nyss ätit frukost och sitter just nu och planerar inför dagen med Elin. Som sagt så ska vi ju till Grönan och se på Sommarkrysset ;) Jag lovar, det är inte E.M.D. jag är där för att se, utan Alphabeat! Det är ju snart ett år sen jag såg dom som förband på Mikas konsert, så jag tycker att det börjar bli dags nu igen.

Snart ska jag baka lite som jag och Elin kan tjocka oss med när vi väntar, hihi mums :)

Hoppas ni alla får en bra dag, här kommer det bli varmt iaf :)

The White Stripes - You're pretty good looking (for a girl)

Oh yeah, you're pretty good looking.



4 dagar kvar tills Sofia blir glad

Hej i värmen!

Som rubriken avslöjar åker jag till Skåne om fyra dagar - på tisdag alltså, inte på måndag som jag egentligen skulle :/ Jag längtar verkligen ner dit, till det lugna landet (ja, det är ut på landet som jag ska :D).

I förrgår natt kom syrran hem från F.I.B., typ klockan ett på natten. Jag hann se en och en halv film på den tiden som jag väntade; först Lords of Dogtown och sen lite av G - som i gemenskap, fast den har jag sett förut. Lords of Dogtown var jättebra! Det är jättemånga som har sagt att jag borde se den, men jag har inte gjort det förrän nu.. men den var grym, snyggt filmad dessutom.

Lords of Dogtown (2005)


Jag gick och la mig runt tre men somnade inte förrän vid fem, så igår var jag typ halvt död. Jag satt och pratade med syrran hela dagen och hon visade foton som hon hade tagit och kläder som hon hade köpt där, snygga som vanligt ;) Senare på kvällen gjorde vi min klassiska hallonsmoothie, haha, som blev helt perfekt och svalkande i värmen. Därefter ringde Iris och berättade att hon och Elin var på väg för att hämta mig. Jaha, tänkte jag, haha, för jag visste inte ens att hon var hemma från sitt läger. Vi gick en promenad och pratade en massa :)

Idag har jag inga planer, tänkte kanske börja packa lite så jag kan vara ledig sen, när resten av familjen packar i sista minuten.

Ha det!

Amy kommer bli så glad när hon kommer hem ;D

Åååh, kvällen blev räddad! :D Jag var rädd för att den skulle bli jättetrist, nu när familjen har åkt för att hämta syrran och Danilla, och jag är helt själv här hemma. Men icke! Emelie räddade hela kvällen, jag har inte skrattat så här mycket på flera veckor eller månader, ja herregud, jag gråter fortfarande av skratt, HAHA xD

I alla fall så åkte jag in till stan idag och fixade presenten. Jag tror nästan att jag slog rekord på hur snabbt man kan åka in till stan, hitta det bästa stället att köpa presenten på, gå till rätt butik, gå till tåget och sen hem. Ja, ibland är man stolt, haha ;)

Nu tänkte jag njuta av att familjen inte är hemma och se på nån mysig film. Ha det bäst!

5 dagar kvar tills Sofia blir glad

Woho! Idag kommer syrran hem från F.I.B.! Jag har faktiskt saknat henne nu när typ ingen annan är hemma. Igår åkte ju Charlie till Gotland, blä, och Amy åkte till Thailand i söndags. Jossan åker idag, fast hon kommer hem på fredag och vi ska försöka träffas på söndag om vi hinner. Själv åker jag på måndag till Skåne, oh yeah, och sen Danmark också. Jag skulle hellre åka nu.. fast då skulle jag ju inte kunna träffa Jossan iofs.

Planen för dagen är att trotsa värmen och försöka släpa mig in till stan för att köpa en present.. det känns inte så troligt just nu, men jag ska iaf försöka.

Ha det!


Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt

Jag smälter.




Tomatsoppa in my heart

Hello!

Idag var det inte särskilt roligt väder så jag har varit inne hela dagen, eller förutom när jag följde med pappa och handlade mat i och för sig.. Men annars har jag bara tagit det lugnt, tecknat lite och lyssnat på musik. Jag har lagat mat också - tomatsoppa blev det, eftersom det är min favoriträtt och jag var jättesugen på det. Visst är jag duktig, hihi?

Just det! När jag såg på tv igår var det reklam för Sommarkrysset och då sa dom att Alphabeat (!!) och E.M.D. (*host*) kommer dit och uppträder på lördag. Gissa om det tog typ tre sekunder innan chocken hade lagt sig och jag sms:ade Elin och frågade vad hon har för sig på lördag - det visade sig att hon inte hade nåt att göra, så just nu verkar det som att vi kommer åka dit, woho! :D Så himla praktiskt att E.M.D. uppträder samtidigt, annars hade hon nog inte velat hänga med, för ja.. vi har inte riktigt samma musiksmak ;) ÅH Alphabeat!

Men men nu ska jag fortsätta teckna och ta det lugnt. Ha det!

Mums!
Tomatsoppan :)

I've got nothing to say, but it's okay.

Nu har jag precis pratat med Ames i telefon en sista gång innan hon åker till Thailand, buhu. Men hon kommer hem om två veckor så jag tror att jag klarar mig till dess, två veckor går ju ändå rätt snabbt :)

Hittills idag har jag inte gjort särskilt mycket, bara hängt tvätt och beundrat vår nya hallmatta (den är faktiskt riktigt snygg). Det kanske kommer en bild senare, om jag orkar..

Ha det! :)

Alphabeat - Fascination

The word is on your lips
Say the word!




Det är nåt speciellt med dansk musik :D

Mission accomplished

Då var det avklarat. Jag känner mig faktiskt duktig, hihi :)

You don't know how lovely you are.

Hahaha, ni. Tänk att det fanns ett liv innan jag träffade er.. mysko :) <3

Non stop

Herregud, herregud, herregud! Jag fick just höra en helt otroligt förvånande (!) sak. Oj, men ja, grattis får man väl säga i så fall..

Idag har jag träffat Amy och hennes lillebror Anton.. eller nej, jag menar: idag har jag träffat min fru Amy och vår son Anton. Hmm.. ja :) Vi gick i alla fall på bio (nähä?!) och såg Kung fu panda. Den var helt grymt bra, men jag tror att jag och Ames gillade den mer än Anton, haha, (btw, ett tag var jag lite rädd för att det skulle bli Försoning all over again - Ullis, Amy och syster fattar xD) :) Innan filmen åt vi på Pizza Hut och Anton klagade på att jag inte åt pizza; "vi är ju på Pizza Hut, då ska man äta pizza". Men men, jag åt kycklingspett i alla fall, mums.

Nu ska jag göra lite sås till middagen. Det blir grillad fläskfilé med majs och pommes frites.

Ha det! :D

:$


"Som att du är det sötaste han nånsin sett.."

<3

Smultron :)

Hola!

Jag skrev aldrig nåt mer i tisdags efter att jag träffade Jen, men i alla fall så var filmen helt okej (inte direkt den bästa jag sett men jaja, helt okej underhållning under typ två timmar). Men vi pratade i alla fall i några timmar och tog igen allt sen sist vi träffades, vilket var när jag fyllde år förra året. Det var mysigt :)

Igår träffade jag Danne och Elin, woho! Vi hade ju inte träffat honom sen innan vi åkte till Gran Canaria, så det blev bild- och filmvisning och berättande av massa konstiga historier därifrån. Jag tror att han tyckte det var kul, i alla fall filmen med mig och Iris vs. kackerlackorna, haha :D Efter det gick vi hem till mig, kollade lite i skolkatalogen, bakade kladdkaka, såg på Heartbreak Hotel och spelade kort (Danne blev ägd, oh yes, han vet om det också ;)). När jag hade ätit middag gick vi hem till Elin igen och lyssnade på musik, pratade och läste i Elins pervoböcker, haha!

Idag var jag och pappa ute på farfars landställe. Pappa klippte gräset och jag gick runt och plockade smultron, mums. Sen begav vi oss snabbt tillbaka in mot stan för pappa skulle lämna blod, så jag satt snällt brevid britsen, drack äppeljuice och såg allt blod forsa ner i en påse. Hmm.. när jag fyller 18 ska jag också börja lämna blod.

Ja just det! Jag hittade några gigantiska smultron som växte på ett ställe i farfars trädgård, och jag misstänker att han har genmanipulerat dom.. jag får fråga nästa gång jag träffar honom tror jag. ;)

Just nu sitter jag och chattar med Amy-darling (vi ska träffas på lördag, wiie!) och Elon. Varken jag eller Elon kommer ihåg varför vi sa att Danne skulle gifta sig med en viss person (här nämner vi inga namn, höhö) när han fyller 31, och han svarar inte i telefonen just nu så vi får helt enkelt vänta, blä.

Hoppas ni alla har det bra! :)

Tjenamoss

Good morning!

Jag vet att jag lovade att skriva lite oftare den här veckan, men det sprack ju direkt på måndagen.. Men jag kan ju i alla fall säga att det berodde på att min morfar var här och jag pratar ju hellre med honom än sitter vid datan.

Men.. igår så skulle syster och Danilla iväg till F.I.B. så jag och pappa skjutsade dom till Skavsta, för det var därifrån dom skulle ta planet. Det tog ca en och en halv timme. Sen fikade jag och pappa och kollade när planet lyfte (gissa om jag kände att jag skulle göra mycket för att sitta där också!). När vi kom hem stod morfar i trädgården, redo för att plocka hallon, så jag och mamma hjälpte till och pappa lagade middag.

Idag ska jag träffa JenPen och vi ska på bio som alltid ;) Det blir Sex and the City för Jen fick bestämma, haha. Men jag hoppas att den är bra i alla fall, fast jag har ju aldrig sett ett enda avsnitt på tv så jag vet knappt nånting. Jag kan skriva ett inlägg lite senare och berätta hur det gick..

Nu ska jag äta frukost och lyssna på lite musik. Ha det!

Mmm!


Jag säger bara en sak, mums på såna här tillfällen! ;D

Quiero un bocadillo de jamón, por favor.

Hej kära människor.

Som ni kanske har märkt har jag inte haft nån större blogglust den här veckan, sorry. Men men.. det får väl bli bättring till nästa vecka antar jag ;)

Sen jag skrev sist har jag träffat Charlie och totalägt henne, hennes två bröder och deras granne på Monopol. Woho! Jag som sa att jag var dålig på det, mohaha. Igår tog jag Twinrixspruta nummer två (sköterskan högg typ i min arm med den där sprutan, så jag har haft ont sen igår morse :/), och därefter blev det klippning. Jag klippte mig som jag gjorde sist, fast jag ville inte ha tillbaka luggen så det är väl lite annorlunda kanske.. Sen blev det lunch med Elin och Iris, och lite letande efter koftor i stan. På kvällen gick jag och familjen på bio och såg Mamma Mia! Den var otroligt bra, jag kan inte sluta sjunga låtarna!

Just nu lyssnar jag på musik, hjälper syster att packa till Spanien och skriver en spansk "ordlista" åt henne. Jag kommer inte på några fler uttryck/ord som man kan behöva veta, hm.. ska fråga Elin tror jag.

Puss så länge.

...


Jag saknar oss fem, varför kan vi inte få den tiden tillbaka? <3


Tråk, tråk, ännu mera tråk

Både idag och igår har jag typ inte gjort nånting alls så jag struntade i att skriva nåt i bloggen igår, för det kändes lite trist att bara skriva massa strunt (även fast det är det jag gör hela tiden ;)). Igår läste jag ut en bok, även fast jag inte hade nån lust... usch.

Kan det bero på vädret? Regn och mulet.. hurra för svensk sommar! Ni ska bara veta hur otroligt nära jag är på att köpa en sista minuten-resa tillbaka till Gran Canaria och stanna där tills i höst. Sol och värme, give me!

Snart blir det middag och sen ska jag ut i trädgårn och plocka lite hallon, för jag såg att det hade kommit ganska mycket nu. Yay!

Förresten, imorrn eller på torsdag ska jag träffa Charlie! Woho! Måste jag säga hur glad jag är över att få träffa den underbara varelsen igen? Hon förstår liksom allt, utan att man behöver säga nånting alls.

Ha det!


Keane - A heart to hold you




<3


Sahara Hotnights - No for an answer


I dressed up in armour to dare follow you home
Now I let you believe
My nerves are out of steel and my heart's out of stone





Musik <3

Åh, idag har jag slappat hela dagen.. och frusit (?). Kanske jag börjar bli förkyld. Hoppas inte det!

Men i alla fall så har jag spelat kort, kollat på syster och stört henne när hon syr (mohaha, I'm so evil ;)), försökt fixa en grej på min mobil men det funkade inte så jag gav upp, ätit Oreos (:D) och lyssnat på Sahara Hotnights. Minnena från sommaren 2007 kommer tillbaka - bästa spelningarna nånsin!

Nu ska jag slappa lite mer, lyssna på musik, prata med Charlie för det var längesen och försöka vinna några biljetter.

Tjolahopp!

Dum i huvudet?


Jag skäms. Hur dum får man egentligen bli?

Gaah!


"Nej, det är honom jag vill ha, han var ju faktiskt snygg!"

Hallå folket!

Inatt sov jag, Iris och Elin i Bengts nya lägenhet för första gången! Vi invigde såklart med nachos, bullar och kortspel, mysigt ;) Fast det var lite svårt att sova när det var så ljust ute, så Iris tog sin BH och använde den som sån där ögonbindel.. smart? ;D

Idag ska jag på teater med familjen ute på Fjäderholmarna, och vi ska åka om typ en timme tror jag. Det ska bli trevligt, även fast jag inte har en aning om vad föreställningen handlar om, men men.. det lär ju visa sig. 

Puss <3


Right one vs. wrong one


¿Eres tonto o sólo un idioto?


Äre hem ljuva hem ellewrh?!

Nu var man då hemma igen, och det är väl skönt. Saknar redan värmen på Gran Canaria (runt 30-35 grader varje dag) och alla qabõrny dagar.

Under veckan har vi badat, solat, stört oss på "Cola, Fanta, Lemon, Wazaaa - hallå?!"-kvinnan (xD), skaffat nya namn, haft extremt många skrattattacker (enligt Elin kommer vi leva minst 20 år längre av den här veckan), gått på en nudiststrand (zona nudista in my heart, hahahah!), skrikit pga äckliga cucarachas, "vandrat" och ätit frukost i öknen, knäckt knän och en massa annat. Jag orkar inte skriva ner allt här så dom som vill veta får väl fråga. Eller en till grej kan jag ju säga - städerskan på hotellet berömde mig för min spanska, woho! Lite konstigt dock, eftersom jag typ bara sa "Buenos días" och nåt mer, typ frågade hur hon mådde.

Men men, jag har i alla fall en otroligt fin fotbränna nu, och en halvhet benbränna så jag tror att jag måste sola mer här hemma för att jämna ut den lite ;)


Igårkväll efter att vi hade lämnat alla väskor hemma gick jag, Elin, Iris, Martin och Susanne till Bengts nya lägenhet och kollade runt. Den var jättefin och fräsch, fast dörrlåset var komplicerat, höhö. Trapporna upp till lägenheten var i trä så det kändes som att det inte var ett lägenhetshus utan en vanlig villa. Hissrösten som säger "plan 2" eller så lät jättekonstig - typ Borlänge-dialekt, mysko.

Nu ska jag ut i solen och dricka ett glas svenskt kranvatten! Det är nog det jag har saknat mest under veckan.. och sängen :D

Puss på er små grisar.

Best country eveer! :D

RSS 2.0