Bye bye, 2009

Nyårsafton idag ju, woho! Dagen har varit mysig hittills och det lär fortsätta så ända tills nästa år, haha. Jag orkar inte skriva någon årsgrej över 2009, för vad skulle jag skriva liksom? "Först hände det här dåliga, sen det, sen det... sen en bra sak." Lite trist? Ja verkligen.

Istället hoppas jag på att det blir ett riktigt bra år nästa år. En riktigt bra början på ett nytt decennium. (Dessutom får vi ju en vinnare redan ikväll 23.59, fast det bestäms nog imorgon om alla ska ha något att säga till om, haha. För vissa lär ha klagomål om vem som vinner. Typ Jossan, host host.)

Imorgon när vi vaknar är det inte längre 2009. Inte ens samma decennium.
Hej då, 2009! Tjenis, 2010!
 


Lite Red Hot Chili Peppers kan ju få avsluta det här året. Scar Tissue.


23.59

23.59. Nyårsafton 2009.

En vinnare ska utses. Kanske blir det två.

Men målet är ingenting. Vägen är allt.

Det har varit roligt, men snälla inte en gång till.


Hey oh.

Det är något speciellt med snön i år. Man känner det på sig.


Christmas is all around

Fick lite julstämning idag med julig varm choklad, Love actually och all snö som ligger utanför fönstret, finfint.

Imorgon blir det ännu mer juligt, för då ska jag julbaka med Josefin. Det kommer bli helt fantastiskt, tror jag i alla fall. Vi får se, vi får se.

Salt och peppar

Det har varit jättedålig uppdatering den senaste tiden, men jag kan ta lite kort vad som har hänt.

Förra fredagen fyllde Freja 18 år, så vi var först hemma hos henne och åt och firade på kvällen. Lite senare gick vi ut och firade ordentligt på The Crib i Gamla stan. Det var riktigt, riktigt kul!

På lördagen åkte jag, Amy och Isabelle hem till Emil. Vi hämtade Danne, gick och handlade och sen gjorde vi sushi. Första gången jag åt sushi och så blev det hemmagjord, haha. Amy var lite orolig att jag inte skulle gilla det, men jag tyckte faktiskt att det var jättegott. Fast konsistensen på fisken är ju lite konstig...

I söndags åkte jag och en massa andra från min klass till Big Ben på Söder, där det var stand-up. Jag skrattade hela kvällen, till och med när vi upptäckte att tunnelbanan hade slutat gå och vi fick ta tre bussar för att komma hem. Amy hade bilen parkerad i Danderyd, så hon skjutsade hem några av oss, snäll som hon är. 

Efter helgen har det varit ganska lugnt. Det bästa som har hänt är väl att snön äntligen är här, woho! Samtidigt som det är extremt roligt att mula alla man känner och bygga snögubbar, är det mindre roligt att man måste ha tjocka sockor på sig och jag vet inte hur många tröjor för att hålla sig varm ute. Men vill man ha en vit jul får man väl stå ut med att vänta på bussen i kylan de sista skoldagarna... Snart jul, snart jul!
 


Freja med sin fina födelsedagshatt!


I told the judge right to his face, we didn't like to see this place

Nu har jag skrivit och pratat klart för idag tror jag, kanske för en ännu längre tid, haha.

Jag låter Soggy Bottom Boys tala för mig istället. Bästa filmen, bästa låten. Godnatt allihopa.
 


All I know is that to me, you look like you're having fun

Det här har varit en underbar helg! I fredags lämnade jag och Amy blod för första gången. Lite läskigt var det, för nålen var mycket större än jag trodde, typ som ett mindre sugrör (!). Men det gick jättebra ändå. Vi ersatte typ det förlorade blodet med juice efteråt, haha.

På kvällen var det inflyttningsfest hos Calle (som jag inte kände alls sen tidigare), men det var jättekul! Träffade massa nya människor och pratade så mycket att jag hade ont i halsen igår, haha.

Igår var jag med Freja, Devine och Sara på Vegomässan. Det var... speciellt, haha. Någon organisation (?) tyckte att man ska införa köttskatt... känns ju som en smart idé. Som Freja säger "jag respekterar att ni äter kött om ni respekterar att jag inte gör det". Fast tvärtom för mig då.

På kvällen var det mysmiddag hos Miriam och där förbättrades inte direkt min hals hälsa, haha. Vi sjöng och sjöng och sjöng, och jag lyckades till och med vinna över Miriam på You spin me round (like a record) av Dead or Alive, woho! Vi spelade charader också. Det är pinsamt hur dålig jag är på det!

Idag är det plugg som gäller. Svensktal och biologiredovisning om Montignac-metoden imorgon.


MGMT - Kids

Control yourself, take only what you need from it.
 


RSS 2.0