Glimtar.

När en kund med ett lite klurigt ärende ringer och man lyckas ordna alltihop, man säger tack och hej och så är det inte mer med det. Och så ringer samma kund upp lite senare bara för att säga tack igen, för att man kunde lösa det så snabbt och för att man var så trevlig och hjälpsam. Det är sådant som gör de stressiga dagarna lite enklare och roligare.
 
Ibland önskar jag att jag fick dela ut guldstjärnor till kunderna, precis som när man gick i ettan och fick alla rätt på "veckans ord". Det vore något. 

Söndagsbio.

Idag var jag och Jossan på söndagsbio! Finns det något mysigare att göra när det duggar och är allmänt grått och kallt ute? Nej!
 
Vi såg Äta sova dö som var riktigt bra. Jag läste i tidningen imorse att Nermina Lukač, som spelar huvudrollen som Raša, utsågs till årets Rising Star på Stockholms filmfestival och det priset förtjänar hon verkligen! Det var en väldigt speciell film, "diskbänksrealism" sa Jossan när vi kom ut från bion, och det är faktiskt en bra beskrivning. Det är en lugn film, men det gör den absolut inte tråkig för det! En toppenfilm kort och gott. 

Glitter.

Nu hänger det guldigt La cage aux folles-glitter i mitt fönster. Älskar det! (Älskar teater-souvenirer som mitt fina löv!)

RSS 2.0