Ibland är nattsamtal det finaste som finns

- Vet du? Första gången jag träffade honom så...
- ...så inbillade du dig att du var lite kär i honom för han är så charmig!
- Öh... det var inte det jag tänkte säga, men okej.


They say the definition of madness is doing the same thing twice and expecting a different result

"Men förlåt, jag visste inte vad jag skulle säga liksom."

Hihi, du vet tydligen fortfarande inte. Mållös. Stackare.

Lite allsång och dans är allt som behövs

Min klass har kanske världens mest underhållande svensklärare. Idag sa hon till exempel att vi borde ha en romantikdag tillsammans. Alltså att hela klassen borde ha det. Sen när hon gick igenom något som inte alls hade något med svenska att göra, sa hon "för det var ju ingen fransk revolution i England". Vilken nyhet, haha.

Lördagen med Coldplay och allt var helt underbar! Herregud vad bra Coldplay är, det finns inte ord att beskriva alla känslor. Sen efteråt var det ju inte direkt tråkigt hemma hos Emilia heller. Åh stearin och esteter! Iris orkade inte hänga med så det blev jag och Amy, men vi var väldigt glada ändå, haha.

Det kommer nog några Coldplaybilder senare, men nu blir det film.


I took my love down to Violet Hill, there we sat in snow, all that time she was silent still

Ikväll blir det Coldplay med Jossan och Ullis. Stockholm stadion är vår! Efter det ska jag, Iris och Amy hem till Emilia och ha roligt. Haha, det kommer bli fint det här.

Men nu måste jag packa en väska med lite saker som Iris ska ta med sig till mig ikväll. Man är ju inte så fräsch efter en konsert liksom.
 

Coldplays Violet Hill.

YEAH!

Ni vet den där låten jag pratade om, som jag har haft på hjärnan lite väl länge? Jag har frågat typ alla jag känner och till slut så kände Miriam igen den, så hon kollade upp vad den hette och nu sitter jag och lyssnar på den låten. Woho, lovely!

Har lyssnat på den kanske 20 gånger hittills, haha. Jag kommer säkert tröttna på den, men det struntar jag i just nu.
 
Dizzee Rascal feat. Calvin Harris - Dance with me

"Ett annat effektivt sätt att försvara sig: en pungspark."


Kvarteret Skatans feministiska självförsvar.

"Du lovade ju."

Right back at you.

Du vet att jag saknar dig, va?

The Smiths - Girlfriend in a coma

Den här låten är alldeles för kort, så The Smiths, gör en ny version som är dubbelt så lång. Tackar.
 

En liten Prideparad

Igår var en himla fin dag. Jag, Iris och syrran åkte in till stan för att kolla på Prideparaden. Efter ett tag skulle syrran fixa andra saker så hon lämnade oss, och jag och Iris mötte Freja, Devine och Sara och gick i paraden med dem. Superkul är det enda ordet som kan beskriva det! Stämningen, gott folk, stämningen. 

Därefter drog jag och Iris vidare och hamnade till slut framför en film hemma hos henne. Först såg vi Monsters Inc. eftersom jag inte hade sett den, och sen blev det A Cinderella story, som faktiskt visade sig vara bra. Iris klämde fram ett "vad var det jag sa?" så hon var rätt så nöjd, haha.

Idag har jag träffat Elin, Iris, Viktor och Oscar. Det var fint det också, speciellt Iris och mitt moment med glasskillen. Haha ja.

RSS 2.0