Tommy James & The Shondells - Crimson and Clover

Alltså någonting konstigt har hänt med min blogg. Jag kan inte lägga in låtar längre, jätteirriterande!
Men i alla fall - lyssna på den här låten. Det är nog en av de finaste låtarna jag vet.

[a: emm]

Fick nog världens vackraste mail nyss. Från min allra största förebild. Hon är så fantastisk och så inspirerande, och hon väljer att svara på just mitt mail. Det betyder mycket. Det värmer.
Tack.

Fudges, part 2.

Jag kom på att jag helt glömde bort att berätta hur kakorna blev! De blev såå goda, mycket godare än originalet (inte bara enligt mig själv, haha). Jag gjorde havrekakor och doppade dem till hälften i mörk choklad (passar bättre till havrekakor). Jag ska försöka komma ihåg att ta en bild av dem också, hm. I alla fall: mums!

Fudges.

Ni vet de där kakorna från Fudges? Pappa köpte hem såna med hasselnöt och choklad förra veckan, men jag tyckte att de var ganska överskattade. Själva kakan var så konstig i konsistensen.. Så idag ska jag baka en egen version av dem! Vi får se hur de blir, för jag ska experimentera lite.
Fudges

Lady Gaga - Born this way

Alltså Lady Gaga, vad ska man säga om den här musikvideon egentligen? Låten - me gusta, videon - not so much. (Den får mig att tänka på Metropolis, Blade Runner och en massa andra filmer, som jag inte är ett sådär jättestort fan av.) Men eftersom det är just du bryr jag mig inte! Dessutom är kindbenen underbara!
Nu går det inte att lägga in videon bara för det. Damn it. Blogg.se, du suger.
Här är i alla fall länken, wihoo!

Bland lianer och konstiga djur.

I helgen var jag på barnkalas! Kände mig töntigt taggad inför det, men om världens sötaste lilla tjej fyller ett år är det klart att man blir glad om man är inbjuden! Eftersom jag har haft så tråkigt nu när jag varit sjuk tänkte jag vara extra ambitiös och sy ett gosedjur åt lilla födelsedagstjejen. Det resulterade i ett djur som är en korsning mellan räv, myrslok, hund och korv, hm... Men den blev himla söt ändå!

I helgen var jag också på teater och såg Djungelboken på Stadsteatern. Den var helt fantastisk och till och med Anton (som innan sa "Sofia, du får inte bli arg om jag blir uttråkad eller somnar") tyckte om pjäsen! Men hur kan man inte älska något som regisserats av Alexander Mørk-Eidem liksom?

Se den!


RSS 2.0