Now join your hands, and with your hands your hearts.

Idag firar jag och min älskade Anton ett år tillsammans. Ett helt fint år, det har gått så himla fort. Så mycket har hunnit hända, och jag trodde aldrig att jag någonsin skulle kunna känna så här för någon. Han är verkligen underbar och allt jag kan önska mig.

Min finis, jag älskar dig ♥

Beyoncé - Love on top (live)

Alltså hur fint och bra är detta?

Oh my god, shoes.

Helt apropå ingenting: skor är det bästa som finns! Punkt, godnatt!

En vecka.

Nu har jag semester, hurra! Efter att ha jobbat hårt på kontoret hela sommaren har jag äntligen semester. Den 5 september börjar min distanskurs och då ska jag också börja jobba igen, men det är om en hel underbar vecka! Blir typ tårögd när jag tänker på att jag kommer få sova ut på morgnarna, haha.

(Förresten fick jag en jättefin orkidé som tack för att jag har jobbat på kontoret hela sommaren. Åh, vilka fina kollegor jag har!)

Helgen har varit riktigt fin. Jag och Anton firade vår ettårsdag i förväg (egentligen är den på tisdag) med god mat, minigolf och lite annat smått och gott. Dessutom var det ju hur fint väder som helst igår, perfekt minigolfväder. Förresten vann Anton med ett slag på minigolfen, ETT SLAG! Jag som brukar vara jättedålig! (Haha, kanske borde tillägga att Anton spelade för första gången? Eller, äsch, strunta i det - jag förlorade med ett slag!)

Nu i veckan ska jag (förutom att sova - let's not state the obvious) träffa mina finaste tjejer, baka, shoppa upp hela min lön (skämt åsido, eh), träffa fler söta vänner, fixa en present, fixa klart några tavlor som jag glömmer (läs: inte orkar fixa) hela tiden och försöka hinna ta det lugnt lite däremellan. Just det, se klart Twin Peaks - typ åtta avsnitt kvar nu!

Kærlighed.

Minigolf, glass, fint väder, underbart sällskap, lite shopping, perfekt stekt oxfilé, Corona, Reservoir Dogs. En alldeles extra fin lördag.

Mat.

I helgen har jag och min fina pojkvän haft hela huset för oss själva. I fredags skulle vi egentligen gått på fest, men jag mådde inte bra så vi stannade hemma och lagade carbonara och såg på film istället.

Igår kom jag på den ypperliga idén att vi skulle äta oxfilé till middag - sagt och gjort. Vi åkte och handlade och sen lagade vi till biff med rosmarin- och vitlöksklyftpotatis och bearnaise. Det var hur gott som helst, mmh!

Imorse bestämde vi oss för att göra juice på morot, apelsin, äpple och grapefrukt i min alldeles egna råsaftcentrifug. Det måste vara typ den bästa uppfinningen någonsin, jag älskar den apparaten! Juicen blir så himla bra och god, och dessutom vet man ju exakt vad som är i så den är supernyttig! Hurra! Till middag idag åt vi hemmagjorda köttfärsbiffar med klyftpotatis (mersmak från igår). Det tog lite tid men det blev riktigt gott det med.

Resten av tiden vi inte har ätit (haha) har vi bara slappat och njutit av varandras sällskap. Fin, fin, fin helg.

(Och jag hatar att jag skriver det här just nu.)

Är så jävla arg på mig själv just nu. Man ska aldrig förvänta sig det bästa, man ska alltid förvänta sig att allt ska bli skit, för det är så det ändå kommer sluta. Människor man trott att man har varit vän med, människor man trott att man har kunnat lita på, människor som sviker och hugger en i ryggen - de är inte värda någonting; inte ett jävla dugg.

Min ambitiøse jeg.

Jag har fått så himla mycket beröm idag att jag nästan skäms lite. Imorse, direkt när jag kommit till jobbet, fick jag tacka och bocka för alla fina saker en kollega på kundtjänst sa om mig till vår chef, sen fortsatte dagen med att flera kunder tog sig tid att verkligen tacka för min hjälp (vanligtvis är det tack och hej när man kopplar folk från receptionen till en annan avdelning eller svarar på någon fråga), och sen när jag kom hem berättade mamma att några kollegor hade sagt att jag var ambitiös och duktig. 

Hur ska jag kunna sluta där nästa vecka? Hur?

We lie beneath the stars at night, our hands gripping each other tight.

Den här veckan gick verkligen fort, helgen också. Det känns som att tiden bara försvinner ut i intet nuförtiden.

I veckan har jag träffat mina fina tjejer, gått långpromenad och ätit sambusas med Iris och Khadra, jobbat och ätit en otroligt god italiensk buffé, shoppat, träffat min plutt, sett på Twin Peaks och sovit alldeles för lite. Jag ska därför gå och lägga mig strax, så jag är pigg inför jobbet imorgon.

Nu i helgen har jag varit på hej då-middag hos bästa Iris, diskuterat viktiga och helt oviktiga saker, sett på film och lyssnat på musik, slagit i mitt ena knä och fått ett stort blåmärke, haft på mig min nya kjol, lärt mig nya fraser på finska, skrattat åt ingenting och allting, druckit underbar sangría och vidriga drinkar, ätit gott och umgåtts med många, fina människor.


The light.

Alltså hjärta hjärta hjärta mina vänner. Ni är så fina allihopa och jag är så himla glad att jag har er!

Idag har min rygg fungerat rätt bra till skillnad från igår, hurra! Detta firade jag såklart med att baka - muffins blev det för en gångs skull, med marshmallows i. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig men jag lyckades fixa till dem till slut så de blev riktigt fina (och goda)!

Andra saker jag har gjort idag är att se på Twin Peaks, lyssna på bra musik, premiärtända mina nya ljus (det blev lite juligt i mitt rum nu, men vad tusan), bli inlåst av misstag och försöka ta mig ut genom garaget (jag lyckades ta mig ut till slut), prata länge med min fina Iris i telefon, dricka te, planera veckan, läsa DN Söndag och tänka på hur himla mysigt det vore att ta en tripp till Island. Mmmh!

Nu måste jag nog sova, för imorgon blir det jobb igen. Bara tre veckor kvar nu!

Klant.

Inatt lyckades jag knäcka till min rygg på något sätt. Imorse och fram till för ett par timmar sedan såg jag ungefär ut som Quasimodo. Very fresh look, liksom. Det här gjorde att jag missade Prideparaden som jag skulle titta på med fina Ullis, jättetrist. Så idag har jag, förutom att gå runt böjd hela dagen, handlat lite, lagt en ansiktsmask och ätit. Snart blir det fika och film med syster, woho!

RSS 2.0