Mitt andra hem.

Igår gick vi upp tidigt här hemma (för att vara en lördag), närmare bestämt klockan åtta! Vi skulle åka till bästa IKEA och shoppa loss. Eller i alla fall jag! Jag hade skrivit en lång lista med alla saker jag ville kolla på och det gick faktiskt riktigt bra! Jag hittade en ny matta, en pläd, en kudde, en skrivbordslampa, tidskriftssamlare, lådor, galgar och ljus. Något mer tror jag det var också, hm!

Det var hur som helst väldigt uttröttande, även om jag tvingade Anton och pappa att bära kassarna med alla saker, haha. Dessutom hade jag (och har fortfarande) världens träningsvärk i vaderna! Alltså jag förstår inte, det gör verkligen ont och jag går runt med böjda knän hela tiden för att avlasta musklerna. Jag hoppas i alla fall att det går över tills imorgon!

Shout out louds - The comeback

En av mina (väldigt många) Shout out louds-favoriter.


[ingenting] - Dina händer är fulla av blommor

Älskar videon.


Mini-Idol.

Alltså... HUR kul? Hahaha. Så klockrent!


What's up, Doc?

Då har jag varit på läkarbesök nummer 57815 för i år. Det känns som jag är hos doktorn hela tiden, sjukt! (Haha.) Andra saker jag hunnit med idag är att äta glass, plugga och göra klart en inlämningsuppgift, söka kurser inför våren och se ett par avsnitt av Royal Pains. Duktig start på veckan, tycker jag faktiskt.

Dooooo!

Tänkte bara säga att... I DECEMBER SKA JAG, GINA OCH ULLIS SE SIR PAUL MCCARTNEY! Woooohoooooo! Är sjukt taggad! Det kommer bli epic! Yiiihaa!

Paul McCartney & Wings - Silly love songs


Paul McCartney & Wings - Band on the run

Even when the lakes are dry, even when the last leaves are falling down.

Serenades är som det bästa av två världar. Det är Adam Olenius och Markus Krunegård, och det de gör tillsammans är så himla fantastiskt. Kan inte sluta trycka på repeat.

Serenades - Walking home


En födelsedagshelg.

Igår fyllde jag 20 stora år, och det firades såklart! Efter att ha vaknat kanske sisådär åtta gånger under natten och morgonen och tänkt "jag fyller år, wiie!" så väcktes jag till slut på riktigt av en sjungande familj och presenter på sängen. En finfin start på dagen. Efter det blev det en mysig och god frukost med Anton, och fler paket.

Lite senare åt vi tårta med mormor, tog en promenad i det fina vädret och handlade lite. När vi kom hem igen var det dags för födelsedagsmiddag: helstekt oxfilé med potatisgratäng, såhimlagottdoglitegrann.

Efter den bästa middagen man kan önska sig blev det matkoma för hela slanten. Herregud vilken matkoma. Jag och Anton la oss på min säng och somnade direkt. Efter ungefär 45 minuter ringde fina syster och väckte oss och pratade om sina kvällsplaner, och sen blev det efterrätt och Iron man. (Bäst!)

Idag har jag varit så himla trött och seg i kroppen, vilket kanske beror på all mat igår, haha. Men i alla fall, jag och Anton har spelat kort och Yatzy, druckit en massa koppar te och sett på film. En riktigt bra avslutning på en riktigt fin födelsedagshelg.

RSS 2.0