[emm]

(Du är så otroligt, oförståeligt tråkig. Allt allt allt du gör blir precis likadant. Och det bästa är att du inte ens förstår det själv. Självinsikt, någon?)

[ve: be: eff]

Är besviken. Funderar på att starta en till blogg. Känner mig inspirerad. Men vet inte vad den ska handla om i så fall. Kanske idéer? Kanske språk? Musik? Nuet?

Jag vet inte.

For what it's worth.

There's something happening here, what it is ain't exactly clear.
...
Paranoia strikes deep,
into your life it will creep.
It starts when you're always afraid,
you step out of line, the man come and take you away.


Hello Saferide - Get sick soon

Oh, I love you,
I wish you got the flu.
So that I could take care of you,
like you take care of me.
 


Vi er røde, vi er hvide.

Fyn?

Näe, tror inte det va... Men ändå.

Jag vill bara va din vän ikväll, känn ingen skuld. Alla behöver en vän ibland.

Läste två fina, fina texter nyss. Om kärlek. Den ena om förlorad kärlek. Den andra om fångad.

Den första texten, den förlorade, innehöll en dialog mellan två personer. Den ena bad om ursäkt och sa att den andra skulle lyssna på den här låten. Fin fin fin (även om man har ett helt hjärta). 

Upplevelser och insikter.

1. Igår träffade jag tre nya människor. En av dem tyckte att det var okej att börja pilla med mitt hår när vi hade känt varandra i två minuter. Eh...?

2. Erlend Loe, also known as Norges bästa författare, min favoritförfattare etc. etc., är i Sverige och har signering av sin nya bok idag! Jag och Ullis ska såklart dit, happy face!

3. Imorgon ska jag se den nya Harry Potter-filmen!

4. Min bokhylla ser inte så mycket ut för världen, men hjälp vad många böcker den rymmer. Just nu är jag inne på den fjärde kartongen. Uh.

5. Varför har jag så många krokar?

Let it snow, let it snow, let it snow.

Den här dagen har varit så mysig hittills, åh!

Jag vaknade och tittade ut på alla frostiga träd och buskar utanför fönstret, och när jag tittade ut nästa gång snöade det. Just då var det regnblandad snö, men ju längre det har snöat desto mer snöig har snön blivit. Om man nu ens kan säga så, hm? I alla fall åt jag frukost sen och upptäckte då att Järnjätten visades på SVT1 klockan 14.10 idag, glädje! Men innan jag såg den var jag jätteambitiös och diskade, fixade med CV:t och började skriva mitt personliga brev. SEN blev det Järnjätten. Jag fattar inte riktigt vad det var som var så kul när jag var liten och såg den, men den var fortfarande bra. Nästan (bara nästan) lite läskig där i början, haha.

Nu ska jag fortsätta med det personliga brevet och sen do some late night shopping. Nya skor behövs! 
 


Järnjätten!


On the stereo, listen as we go.

Jag gillar att han den fina har döpt en mapp till "OC (sofia är en tönt)" på sin externa hårddisk. Jag har fått låna den eftersom säsong 2 och 3 av OC finns på den.

OC är min nya favoritserie, tack Amy och random kille på flygplanet upp till Piteå för det - och ja, jag vet att jag är liksom ehm... några år efter alla andra. Men nu kan jag i alla fall se alla avsnitt på raken, utan att behöva vänta som ni andra suckers behövde när ni såg den på tv år 2003 typ. H-a-h-a.

Eh ja. Annars väntar jag på att jag ska få svar från Amy (vem är seg av oss två egentligen? Mmhmm!) om imorgon. Det är lite av en kris, haha. Fast på ett bra sätt alltså.
 


Phantom Planet med California. Lite nördfaktor att jag faktiskt kunde spela den här på piano förut, när jag inte ens hade sett ett avsnitt av serien.


Radiohead - No surprises

Det var väldigt längesen jag lyssnade på Radiohead, men igår när jag såg på House var deras underbara "No surprises" med. Åh, ibland är det faktiskt en bra sak att dega lite framför tv:n. 
 


Such a pretty house,
and such a pretty garden.
 


Rakkaus.

Det känns fint att veta att jag har dig nära igen om tre små timmar.

Korre.

Den här veckan arbetar jag som korrekturläsare - kanske världens mest epic jobb. Till exempel började ju Astrid Lindgren som korrekturläsare, om jag kommer ihåg rätt, så det ger verkligen bra språkövning. Jag korrekturläser fyra tidningar om volontärarbete, så man lär sig en massa nya saker också. En sak jag har upptäckt är också att jag älskar Wordfunktionen "spåra ändringar". Oh yes, så bra! Men nu måste jag fortsätta, tänkte försöka bli klar med alla tidningar idag, vilket inte känns omöjligt alls. Wiie!

Förresten fyller min fina Anton år idag, så nu är han lika gammal som mig. Exakt en månad senare. Läskigt.

RSS 2.0