Saker vi skrattade åt igår:

Alla småtokiga och fina kunder som ringde - bland annat en som välsignade oss allihopa. (Det är inte så ovanligt som man kan tro.) Att det var kravallstaket uppställda utanför jobbet med poliser som höll koll på allt, varpå mamma går fram och frågar varför de står där. Ungefär så här gick konversationen:

Polis: Det har varit en olovlig demonstration här idag och vi har fått avvisa flera personer från platsen, så vi är kvar här ett tag till för att kontrollera att de inte kommer tillbaka.
Mamma: Jaha! Jag undrade varför det var så många snutar här när jag var ute på lunchen!
Polis: Eh ja...
Mamma: ELLER JAG MENAR POLISER! Hehehe. Ta hand om er nu! Hej då!
Polis: Eh hehe. Tackar, detsamma detsamma.

Sen gick vi snabbt som tusan ner i tunnelbanan. Haha vad jag älskar min mamma!

Saker jag har mycket av i mina garderober:

Skjortklänningar. Tunna jackor. Skjortor. Stickade koftor. Vippiga kjolar. Mönstrade och färgglada klänningar. Vackra skor. Sköna och färgglada jeans. Mjukisbyxor. Västar. Rutigt, randigt, spets, blommigt, chiffong. Kostymbyxor. Fina snitt. Shorts, shorts i oändlighet.

Och jag kan på riktigt inte rensa bort ett enda plagg. Tur att jag har plats!

Lite mat, lite vänner, lite bio, mycket kärlek.

Alltså herregud vilken bra vecka det här har varit!

I tisdags, onsdags och torsdags jobbade jag, och i onsdags drog hela min avdelning till Grill efter jobbet. Vilken mat! Hade kunnat ta med mig några extra portioner hem av primörkycklingen, mums! Det var verkligen en mysig middag, garanterat topp 5 på bästa restaurangbesök också.

Efter jobbet i torsdags gick jag, mamma och Anton på bio och såg Avengers. Äntligen! Som jag har taggat! Älskar superhjältar fånigt mycket, och jag blev verkligen inte besviken.

I fredags var jag och Anton på middag på Friday's, för då var det exakt två år sen vi träffades där. (Helt sjukt att jag tog studenten för två år sen!) I söndags var jag på studentbuffémiddag hos Joffe tillsammans med Emelie. Vi pratade, provade hur mycket kläder som helst, tittade på foton och åt gott. Igår hängde jag med syrran och mormor, och på kvällen åkte jag hem till Emilia, där jag och Joffe åt middag, såg på film och bara hängde. Superskön vecka!

RSS 2.0