"I don't know what we're yelling about!"

Hur trött är man om man ligger i sängen, men ändå inte orkar gå och lägga sig? Jag tänkte gå och lägga mig för typ tre timmar sen, men det hade jag ingen direkt lust med. Nu däremot måste jag gå och lägga mig, annars kommer jag nog svimma av trötthet.

I helgen har jag hunnit aktivera mig lite med två turer till IKEA, men också pussat på pojkvännen, skickat in en jobbansökan, tippat Oscarsvinnare med syster och sett en hel drös med filmer. Det blir ganska uttröttande om man har varit sjuk och nästan inte gjort något mer än att vara hemma i sex veckor.
Nästa vecka kommer Gina hit, woho! Det ska firas stort! Dessutom ska en annan sak firas, på onsdag. (Wiie!)
Sova sova sova säng säng säng. Godnatt!

Broccoli.

Nyss ringde fina pojkvännen mig, men jag kunde inte prata på grund av den här statusuppdateringen på facebook:

"Varje år skadas tusentals människor pga ishalka. Sätt detta på din status om du tycker att broccoli ser ut som små träd."

JAG DÖR! HAHAHA!

En liten skärva av Håkan.

Vad är det som inte kan repareras, censureras,

som inte har nån rättvisa,

som inte är blind, men gömmer ögonen i händerna,

som inte har nån anständighet,

inte behövs kläs upp i skönhet?

Den kryper inte för nån,

den väntar inte på nån.

 

Håkan Hellström - Det dom aldrig nämner

En sjuklings lycka.

Jag fick brev från min läkare idag! Han har kommit fram till varför jag är sjuk, så imorgon ska jag hämta ut medicin och sen får vi se om det blir bättre. Han tog typ alla tester som man kan ta, så jag hoppas att det är rätt diagnos. (Hjälp, vad diagnos låter allvarligt förresten! Men det är inget allvarligt som jag har, bara en slags ovanlig vitaminbrist.)

Nu blir det hopp i säng och sen är det fredag!


En sjuklings betraktelser, part 2.

Botanikk er det verste blomstene vet.
(Botanik är det värsta blommorna vet.)
- Nordahl Grieg

Visne blomster lyver ikke.
(Vissna blommor ljuger inte.)
- Nils-Fredrik Nielsen


Jag har fyra blommor i mitt rum, i fönstret. Ett spretigt paradisträd, en rosalila orkidée och två som jag inte kan namnet på. En av de två som jag inte kan namnet på trivs inte. Vad jag än gör så hänger den helt deprimerande och hela känslan i fönstret blir dyster. Det är som att den är alternativ och inte vill vara fin. Bara för att sticka ut liksom. (Inget ont om den för det, men ändå.) Fast en sak är lite rolig: trots att bladen hänger blommar den nästan hela tiden och är jättefin på det sättet. Jag förstår inte, ska den hänga sådär? Är det blommans 'grej'? Hm.


En sjuklings betraktelser.

När man är sjuk, har tråkigt och vill ha något att göra, spela för guds skull inte Tetris. Man fastnar! Jag försökte i alla fall häva beroendet genom att spela Super Mario istället... Alltså jag är väl inte direkt känd för mina spelskills (fastän jag är grym på Pacman och Tetris!), utan jag är den som trycker på alla knappar och hoppas att något bra ska hända. (Tekken 6 är jag till exempel himla bra på tack vare min teknik.) Så ja, man kan väl säga att Super Mario inte är min grej. Jag fattar seriöst inte hur man gör för att han ska hoppa längre, eh.

Förresten har jag märkt att det blåsiga vädret har vält balkongmöblerna. (Det ser rätt så roligt ut, i alla fall om man är uttråkad.)


Bet your, your bottom dollar on me.

Jag trodde inte det, men jag kanske kommer sakna dig. Tack och ja, vi ses.

RSS 2.0