Happy moment.

Jag har bestämt mig nu. Det känns faktiskt väldigt bra.

Ikväll får jag träffa världsbästa Carro. Eller Caaaaarro som hon heter i min värld, woho! Plus en massa annat folk inklusive Frejfrej! Happy time typ!


Tyvärr är alla vinnarskallar utom jag och Amy på semester. Saknar er, kom hem nu! Sen när de kommer hem åker jag iväg och sen blir det troligtvis jobb. (Grymt jobb förresten, I'm proud!) Så jag vet inte när vi kan ses, men det fixar sig så klart, det gör det ju alltid. 
 

Team Vinnarskallar 2010
Säg oh ah DaGy, säg oh ah DaGy! Kärlek till er, underbara roddare!


A try.

Vidrigt.


Stockholms universitet

Yay! Jag blev antagen till Spanska I-II och Kulturkritik, filmkritik, reception på SU i höst! Vet inte ännu om jag kan läsa båda kurserna samtidigt och dessutom jobba, men det ska jag ta reda på!


Music, maestro!

Herregud vad jag har letat efter den här låten. Men den förtjänade mödan, så bra som den är! ÅH!

Jasmine Kara - Try my love again:
 

 
Den här är också bra, sjunger med hela tiden!

Scissor Sisters - Fire with fire:
 


Du skåning, du skåning...

MOBILT INTERNET, I love it!

Ehm i alla fall, päronen fick för sig att vi skulle åka ner till min faster i Skåne i några dagar. Vi kom hit i måndags och ska åka hem redan imorgon. En snabbvisit, helt enkelt, men det har varit skönt. Det är ju så jävla varmt överallt (jag vet att man inte ska klaga, men whatever, värme är inte min grej. Blekhet är min grej, och Amy fattar precis vad jag menar, haha.) så jag hoppade av lycka när det började regna här i måndags kväll och igår. Woop woop!

Idag har vi varit på IKEA (älskade, älskade IKEA) och i Väla och shoppat lite, och snart ska vi äta kamben, mumma mumma!

Life is good. Tanden mår bättre dessutom, haha.


Tooth.

Gaah. Vad. Det. Gör. Ont.
Får typ leva på soppa hädanefter. Damn.

From ARN to MAD and back again

Amy, det här är för dig.

ARNARNARNARNARNARNARNARNARNARNARNARN and so on.

Och sego kan du vara själv! 
 

Madrid 2010
Fina jag i Madrid, haha. Rodd, ni vet, it can have that effect.


¡España!

Om ett tag bär det av mot Täby, fotboll, skvaller och skräck. Underbar blandning (om man tar bort fotbollen då, haha). Men okej, det är ju Spanien mot Tyskland, så det kanske blir intressant ändå. Hoppas att Spanien vinner!

Jag träffade förresten en konstig bibliotekarie idag när jag var på bibblan. Hon var jätteotrevlig först men sen blev hon trevligare och trevligare ju längre jag pratade med henne. Hon kanske var lite sällskapssjuk, vem vet.


And hope our luck is never ending

Igår var jag på dubbel födelsedagspicknick. Där träffade jag min musiksoulmate. Vi räknade upp låt efter låt, band efter band. Och vi tyckte precis samma sak.
 


The Libertines med underbara Can't stand me now.


Pain, oh ja.

Haha okej, vem kom på den här idén? Helt sjukt!


RSS 2.0