Pointer Sisters - Send him back

Älskar soundet.


[a: emm], part 2.

"Mina allra varmaste kramar och all kärlek till dig."

Jag kan inte mer än säga detsamma. Krya på dig, fina du.


Snö?

Vad kallt det är! Jag längtar så himla mycket efter snön och går och tittar ut genom fönstren hela tiden, känns det som. Ett snöinbäddat Stockholm är så mycket finare än ett kallt, kalt och grått Stockholm!

Igår var det dimmigt och fint ute, och dagen gick åt till att gå på världens längsta synundersökning, välja bågar, inse att bågarna man ville ha inte fanns, välja ett par andra bågar, bli rätt nöjd, åka runt i stan, vara hemma hos pojkvännen, köpa hem mat från Vapiano, se på film, lyssna på historier, kramas, pussas, dricka julmust, tända ljus, se på serier, somna, vakna klockan fem på morgonen och inse att man har glasögonen på sig, ta av sig glasögonen, somna (denna gång inlindad i det fluffiga täcket i den bästa famnen).

Idag har vi väl mest segat, grattat pappa på Fars dag med ett paket, pratat med finaste syster, och hmm... inte så mycket mer.

Pink Floyd - Wish you were here

Edith Piaf - La foule

Bästa Edith.



"A lot of movies are about life, mine are like a slice of cake."

Så, vet ni vad? Igår bakade jag i sisådär sju timmar. Det var min fina pojkväns födelsedag så jag tänkte att varför inte baka en tårta från scratch? So I did. Det var nog ett av mina stoltaste bakningsögonblick när jag såg hur fin min tårtbotten blev! Alltså verkligen fin. Plus att den doftade helt underbart!

Resten av mina sju timmar bakade jag en sockerkaka, massakrerade en halv sockerkaka, gjorde sockerkakssmulor av en halv massakrerad sockerkaka, åt frukost och lunch, handlade en kort stund och bakade dammsugare (eller punschrullar som vissa säger). Och så monterade och dekorerade jag tårtan.

Och nu kom jag på att den enda bilden på min färdiga tårta har mamma på sin mobil, hm. Dammsugarna har jag bild på men de var inga mästerverk rent utseendemässigt, så jag återkommer med fotobevis om jag bakar dem igen, haha.

RSS 2.0