Mañana: Zaragoza

Tidigt imorgon bitti åker jag till Zaragoza i Spanien med min spanskagrupp. Det känns jätteläskigt, uuh! Tänk om värdfamiljen inte pratar engelska alls, utan bara pratar svår spanska så jag inte fattar vad de säger...

Nej fy, nu får jag tänka positivt. I Spanien finns ingen snö (yes!) och det kommer vara runt 20 grader på dagen där vi ska bo. Dessutom slipper vi plugg och allt i en hel vecka! Mumma på det!

Hoppas ni alla får en bra vecka här hemma i Sverige och att snön smälter bort, så det är vår när vi kommer hem. Är hemma igen den 25 mars, alltså Våffeldagen, tjoho! Besos y abrazos.

Jaha.

Jag gillar att mitt Spotify fortfarande är igång, fast jag har loggat ut och stängt ner det. All thumbs up!

RUFUS + Sigge

Idag har jag och två av mina co-projektmänniskor, Ullis och Amy, varit med i den Regionala Utställningen för Unga Forskare i Stockholmsregionen, på Alba Nova. Eller RUFUS som den också kallas. Vi fick veta att vi kunde vara med förrförra veckan, så det blev lite stressigt men vi fixade det ändå.

Vi ställde ut vårt projektarbete, den fina och underbara fågelskrämman Sigge, medan de flesta andra utställare hade jätteavancerade projekt. Inte för att Sigge är så enkel att bygga och så, men ändå. Jämför typ någon slags cancerforskning med en fågelskrämma så förstår ni... 
 

Berra, Holland -09
Sigges lilla storebror Berra, som vi tävlade med i Holland och vann! 
 
Men i alla fall så berättade och förklarade vi vårt projekt för lite olika människor, bland annat en jury som skulle avgöra vilka projekt som får gå vidare till den nationella finalen den 28 mars. Medan vi väntade på att få höra vilka som skulle gå vidare lyssnade vi på två korta föreläsningar och byggde torn av spaghetti och geléhallon (NV:are är bäst, alla vet det).

Efter ungefär två timmars väntan fick vi veta vilka som gick vidare... och Projekt Sigge var en av dem! Yay! Hurra! Woho!

Helt otroligt! Så nu ska vi vara med i finalen på Tekniska muséet den 28 mars-1 april. Lita på att Sigge kommer skina!  


Mr Hello-I-feel-clever

Det bästa med dig är att du inte behöver berätta skämt, du kan bara berätta något om dig själv så skrattar jag.

Men det är fint, det där. Du förstår.

Social behaviour

Käre vännen.

Jag är ledsen, men hon är som en kopia av du vet vem. Inte särskilt smickrande.

Synd egentligen... om dig alltså. Du förtjänar någon bättre. In a way.

RSS 2.0