En underbar helg.

Åh, vilken fin helg!

Vintagemässan med Iris i lördags. Lång kö, men ett nytt, fint skärp. Landet med Anton. Mys, filmtittande, höstväder, varma täcken. Du ♥


¡Vamos a la casa de campo!

Denna vecka: Plugg. Äta. Plugg. Sova. Plugg. Råka slå huvudet i väggen under ett seminarium. Peruanerna skrattade. Plugg. Prata spanska. Plugg. Bli retad för att jag slog huvudet i väggen. Plugg, plugg och ännu mer plugg. Äta. Sista sekunden-plugg utomhus i solen. Tenta. Klar efter en halvtimme. Boo-yah!

Nu: Landet med mysigt sällskap.

Alltså: Myshelg coming right this way. Lo merecemos.

Ladies and gentlemen, mr Joaquin Phoenix.

Oh yeah. He's back!
 


Don't give up.

Det är så fruktansvärt hemskt när någon man känner lider. Man kan gråta, prata om det, tänka på det hur mycket man vill, men den där maktlösa känslan försvinner inte. Jag kan inte göra någonting för att du ska må bättre. För att du ska bli frisk.

Det är som ett slag i magen. Oväntat och helt oförståeligt. Någon som tränar så mycket som du gör och är så ung, ska inte behöva gå igenom det du gör. Ingen ska behöva gå igenom det. Ingen alls. 

Snälla, bli frisk igen. Ge inte upp.

Peter Bretter (Jason Segel) - Dracula's lament

Från Forgetting Sarah Marshall.
 

 


I don't mind if you don't mind, 'cause I don't shine if you don't shine.

Han den där fina. Han är bara min.


Nouvelle Vague feat. Martin Gore - Master and servant

Cover av Depeche Modes låt.
 


3OH!3 - Don't trust me

Whoa oh.
 


Wake me up in the middle of September.

Träffa Joffe och några fler esteter. Laga mat. Gå på teater. Bli imponerad. Hänga med Amy, Moa och världens finaste Anton. Åka ut till landet. Dricka varm choklad. Prata en kortis med Salv, och spana in hans flashiga orangeröda cykel. Se på film och dricka mer varm choklad.

Fin helg. Absolut fin helg.

RSS 2.0