Paco en nuestras corazones

Paco
Paco, du fina lilla mexikan.

Små, fina i-landsproblem

Ni vet när man har en låt på hjärnan som man tänkt på lite väl länge utan att komma på vad den heter eller vem som sjunger den?

Exakt så är det för mig just nu. Fast den här låten har jag haft på hjärnan i hm... två månader ungefär, och jag kommer inte ihåg ett dugg av texten. Jag hade nästan gett upp hoppet (och glömt låten), men förra veckan visade syrran mig någon video på youtube. Det var en sketch från någon brittisk gala, och när Brendan Fraser gick in på scenen för att presentera sketchen spelades låten. Det var kanske fem sekunder, men de fem sekunderna gjorde att jag började tänka på låten igen.

Så nu är jag tillbaka på ruta ett. Därför tänkte jag att jag kunde lägga upp videon här så kanske någon annan vet vad den heter.
 

Det är alltså låten som spelas precis i början (som man knappt hinner höra något av). Gissa!

Jobb och en minimal fyr

Jag känner att jag börjar få lite jobbarskills faktiskt, jobbade både igår och idag. Tufft arbete dessutom, haha. Good indeed, musklerna växer så det knakar.

Helgen blev väldigt lyckad förresten. Min familj och två andra familjer åkte till en fin liten fyrvaktarstuga i Femöre. (Ja det heter Femöre. Min första reaktion var: kan man kalla lokalbefolkningen för femöringar? Fick aldrig något svar, men visst borde man kunna det?)

Men nu måste jag fortsätta med mitt! 
 

Femöre, juli 2009
Femörefyren!

Aretha Franklin - Think


Put your loving hand out, darling

LYCKA! Helgen blev just mycket roligare!

Igår träffade jag Jennifer och hennes lillebror Jack. Han har blivit så himla stor, han var nog bara två, tre år när jag såg honom sist. Det var jättemysigt. Vi fikade och pratade om allt från förlovningar till frisyrer och förändringar. Vi bestämde att vi ska försöka träffas igen innan sommarlovet är slut och se om vi kan ha picknick med några från gamla goda 9:2 då. Det vore ju jättetrevligt. Reunion, haha.
 

Madcon med Beggin'. Norsk musik är bra.

En dag på Arlanda

Klockan nio imorse (tack och lov inte halv sju, som för Elin) satte jag och Iris oss på tåget till Arlanda. Där skulle vi hälsa på Elin som sommarjobbar i receptionen. Vi åt frukt, pratade, spelade kort, kort och ännu mera kort, åt lunch och gymmade. Vårt gympass kanske spårade ur en aning när jag och Iris började dansa med hantlarna, haha. Men det är sånt som händer, helt enkelt. Efter att Iris hade testat roddmaskinen såg hon nästan imponerad ut av att jag är med i ett roddlag, håhå!

Det var i alla fall en väldigt rolig dag, trots att det inte hände så mycket. (Elin, du kan räkna med att vi kommer nästa vecka också!)

Nu ska jag iväg på bio och se Harry Potter och Halvblodsprinsen, premiär ju! 
 

En dag på Arlanda
Jag och Iris fick ha såna här fina klisterlappar på oss.

Barn - Tre vilda hav

Först och främst: grattis på födelsedagen, Emelie!

För det andra: det här är livslång kärlek, inget annat. Från G - som i gemenskap från 1983. Ni kan räkna med att det kommer en liten recension av den här någon gång i framtiden. Vi får se när, dock. Och ja, det är Magnus Uggla med G-jackan.
 

Qabõrny-reunion

Iris är hemma i Sverige, woho! Jag tror inte att jag behöver skriva hur glad jag är över det, haha. Tre veckor är alldeles för lång tid... Men ikväll är det i alla fall reunion för mig, Elin och Iris! Tjoho!

Oj, jag måste gå. Skriver mer imorgon eller någon annan dag...

Montt Mardié - Come on Eileen

Montt Mardiés cover av Håkan Hellströms "Kom igen Lena". Otroligt!
 

"Kisse kisse mjau."

Igår var jag på Parkteatern i Rålambshovsparken med syrran och Amy. Vi såg samma pjäs som jag och syrran såg för någon vecka sen; Figaros bröllop. Den var fortfarande helt fantastisk. Johannes Bah Kuhnke är min nya favorit. Han var ju bra i De tre musketörerna också, som jag såg på Stadsteatern i april. Ja åh.

Det är sista chansen idag förresten, om någon vill gå och se Figaros bröllop. Den börjar klockan sju i Rålambshovsparkens friluftsteater. Det är jätteenkelt att hitta dit... om man har Amy med sig och får hjälp av en snäll gammal dam. Haha ja, det var i alla fall en väldigt fin kväll.
 
Figaros bröllop
Tova Magnusson-Norling och Vanna Rosenberg.

Vapnet - Tar tillbaka det

Hittade nyss den här låten och märkte att den har en fin liten textrad. Vid 2:09 ungefär, haha. Sångarens röst är kanske inte så bra, men vem bryr sig.

Varför är det fel att aldrig ha fel? 
Är det mitt fel att jag aldrig har fel?
 

Elins och Sofias äventyr i skärgården

Här kommer några bilder från den underbara seglingen. Tack för bilderna, Elon!
 
Jag, Napoleonviken, 26 juni 2009
 
Jag och Elin, Napoleonviken, 26 juni 2009
 
Elin, 27 juni 2009
 
Napoleonviken, 26 juni 2009
Mon Cherie!

RSS 2.0