Weekend.

Vilken helg! God mat. Nya vänner. Gamla vänner och bekantskaper som man inte träffat på länge. Drinkar och sommarbål. Underbart väder. Lekar. Sol. Glass. Kärlek. Vatten. Intressanta konversationer. Skratt. Musik. Tårta. Lycka. 
 
Och såklart OS-invigningen i fredags. Kärlek alltså. Åh ♥ 

Back to work.

Så, nu är min semestervecka över. Eller det var den ju redan i söndags, men jag är så seg på att skriva inlägg här, hehe. 
 
Fleur var ju här! Vi drog runt på stan heeela veckan, så jag var rätt sliten när hon åkte hem i söndags. Vi var bland annat på Skansen och Fotografiska, gick runt i Gamla stan, shoppade, grillade, fikade (måste ju visa det bästa med att vara svensk liksom) och bowlade. Vi var på middag hemma hos Ullis en av dagarna och då åt vi renskavspanna, som är hur gott som helst. Älskar att äta det hos Ullis, känns sjukt exotiskt, haha. Fleur tyckte det var konstigt att vi åt ren, men hon verkade gillade det ändå! 
 
Det var en trevlig vecka, men det är ändå skönt att vara tillbaka på jobbet igen. Har ju min nya kollega Julia i rummet bredvid som är helt hysteriskt rolig. Vi skrattar typ hela tiden, så snart lär ju IT smälla igen sina dörrar igen för att slippa oljudet, haha. Men hellre vara glad än bitter! 
 
Var på traditionsenlig tisdagsmiddag igår också! Hos Ullis denna gång, tyvärr utan Cam. Det är så himla mysigt med våra middagar, helt klart vår bästa idé hittills! Det är alltid lika kul att laga mat tillsammans, prata och skratta hur mycket som helst, se på film och bara umgås så där mitt i veckan. Så slipper vardagen bli så enformig också. 
 
Nu ska jag äta en kanelbulle och se fram emot helgens bravader! 

For the love of food.

Om jag bara fick äta lunch på ett ställe under resten av mitt liv skulle jag helt klart välja LRFs restaurang Treklövern. Herregud vad jag inte ville gå därifrån igår när jag och sju andra från jobbet var på lunch där. Så mycket att välja på, bra pris och extremt hög kvalitet. (Det är ju LRF så vad annat kan man förvänta sig! Mums!) Jag mailade förslaget om lunch till alla (som inte är på semester) på min avdelning och nästan alla följde med! Sen kom några från en annan avdelning med också, så det var riktigt kul. 
 
Annars har jag i veckan ätit carbonara à la såssarna, glass för att överleva värmen, nektariner och en hel del hemodlade körsbär. Inte så illa pinkat. 
 
Nu ska jag gå och lägga mig så jag är pigg inför jobbet. Imorgon är det fredag, yay! Och på söndag kommer min holländska syster Fleur hit! Ska turista som en galning nästa vecka! 

RSS 2.0