Äre hem ljuva hem ellewrh?!

Nu var man då hemma igen, och det är väl skönt. Saknar redan värmen på Gran Canaria (runt 30-35 grader varje dag) och alla qabõrny dagar.

Under veckan har vi badat, solat, stört oss på "Cola, Fanta, Lemon, Wazaaa - hallå?!"-kvinnan (xD), skaffat nya namn, haft extremt många skrattattacker (enligt Elin kommer vi leva minst 20 år längre av den här veckan), gått på en nudiststrand (zona nudista in my heart, hahahah!), skrikit pga äckliga cucarachas, "vandrat" och ätit frukost i öknen, knäckt knän och en massa annat. Jag orkar inte skriva ner allt här så dom som vill veta får väl fråga. Eller en till grej kan jag ju säga - städerskan på hotellet berömde mig för min spanska, woho! Lite konstigt dock, eftersom jag typ bara sa "Buenos días" och nåt mer, typ frågade hur hon mådde.

Men men, jag har i alla fall en otroligt fin fotbränna nu, och en halvhet benbränna så jag tror att jag måste sola mer här hemma för att jämna ut den lite ;)


Igårkväll efter att vi hade lämnat alla väskor hemma gick jag, Elin, Iris, Martin och Susanne till Bengts nya lägenhet och kollade runt. Den var jättefin och fräsch, fast dörrlåset var komplicerat, höhö. Trapporna upp till lägenheten var i trä så det kändes som att det inte var ett lägenhetshus utan en vanlig villa. Hissrösten som säger "plan 2" eller så lät jättekonstig - typ Borlänge-dialekt, mysko.

Nu ska jag ut i solen och dricka ett glas svenskt kranvatten! Det är nog det jag har saknat mest under veckan.. och sängen :D

Puss på er små grisar.

Best country eveer! :D

Kommentarer
Postat av: Elin

Vår vecka på G.C. ägde! Är din nya pojkvän het, ellewrh?! HAHA <3

2008-07-03 @ 18:19:54
URL: http://eliint.blogg.se/
Postat av: Soffi

Behöver du ens fråga ellewrh?! :P <3 <3

2008-07-03 @ 18:22:36
URL: http://greenshoes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0