Pepp.

Jag är sjuk idag. Hostande, te-/honungs- och citronvattendrickande, chick flick-tittande, under-täcket-liggande, nysande och lite sådär lagom tyck-synd-om-mig-ande.

Jag och syster ska snart knapra på lite popcorn, dricka jordgubb- och flädersaft och se det senaste avsnittet av True Blood. Fjärde säsongen började ju sändas igår! Wiie!

And I always sleep with my guns when you're gone.

Shivaree - Goodnight moon


(Soundtracket till Kill Bill vol. 2.)



Goodnight moon.

Åh, midsommar blev så himla fin. Jag och Anton åkte hem till hans syster och hennes man, åt jättegod middag (extremt god sallad till!), skrattade och hade trevligt, lekte med världens sötaste ettåring och tre mjuka kattungar. Senare på kvällen promenerade vi till Rålambshovsparken och träffade Ullis, Jossan och Camilla och drack lite vin och tittade på "Michael Jackson" i grön tröja.

Igår och idag har varit riktiga mys- och segdagar. Vi har sett Kill Bill vol. 1 och 2, så jävla bra. En massa sprutande blod och flygande kroppsdelar, utdragna actionscener, bra musik och ja, Quentin Tarantino, helt enkelt. (Hjärta honom.) Annars har jag blivit förkyld och försöker förgäves bli frisk, för imorgon börjar jag jobba igen, och det kan ju vara användbart med en smärtfri hals när man ska svara i telefon och vara trevlig mot kunder hela dagarna.


Nu blir det te med honung och film!

A Midsummer night's dream.

Just nu är jag väldigt stolt över mig själv. Har lyckats med något jag inte trodde skulle gå.

Anton är i duschen och efter det ska vi iväg till hans syster och hennes man. Kommer bli fint, det här. Dessutom har jag min alldeles nya jumpsuit på mig och mönstret får mig att känna mig som en strong African lady. Hihi. Glad midsommar allihopa!

En hjälte som ingen annan.

Jag hade tänkt skriva något fint, något om vad du har betytt och kommer betyda för alltid. Men sedan kom jag på att du nog redan vet det. Du förstod alltid sådana saker. Min hjälte. God natt.


Millennium.

Vilket väder det är - spöregn, blixtar och åska! Nu ikväll skulle jag och syrran egentligen ha gått på Stadsteatern, men vår föreställning blev inställd på grund av sjukdom. Just nu känns det inte så jättetråkigt med tanke på vädret, men det hade ju varit roligt att återse fina Stads ändå... Hm ja ja, nu blir det lite mer American dad och te.

Saker som sitter fint en regnig dag som idag.

Att sova ut och äta sen söndagsfrukost. Att läsa DN Kultursöndag och Söndag ända tills Anton säger att han är uttråkad och att jag måste sluta, alternativt läsa fortare. Att baka apelsinmuffins med chokladglasyr. Att se några avsnitt av That '70s show. Att krypa ner under täcket igen och låtsas att det bara är lördag. Att dricka väldigt många koppar te. Att skratta åt något oväntat. Att få en endagsinneboende spanjorska. "Klaus, you know I don't like that type of language. Put a quarter in the penis jar."

WTF.

WHY THE FACE? Seriöst, minen jag gör just nu kan bäst beskrivas såhär: "ERH?!". Eh.

Vem vet.

Jag har lästlästlästläst, men förstår fortfarande inte. Det ska bli kul att se hur det blir. Du kanske förvånar mig.

Og lidt hvedemel.

Upp tidigt. Iväg till röntgen. Det-var-ju-inte-så-farligt-shopping av ett linne. Hem. Tomat- och basilikasoppa. Baka danska pepparkakor (inte peberkage utan brunkage), 89 st. En kopp te. Ett avsnitt American dad. Tupplur. Ett till avsnitt American dad.

Snart: Middag. Film- och kakkväll med brunbrända brudar.

Lady Gaga - Born this way + The edge of glory

Inspirationskällan. Mother Monster.



Den tolfte juni.

Den tolfte juni, för ett år sen, åt vi rätt så god carbonara á la Anton, drack för mycket vitt vin, pratade om crème fraîche och allt mellan himmel och jord. Han drog konstiga skämt, jag rodnade och han tyckte att jag var fin. Några timmar senare promenerade vi ute i duggregnet och kysstes för allra första gången. Det var en fin dag.

Den tolfte juni, idag, har vi sovit, spillt coca-cola över mitt golv, ätit morotsstavar och pussats. En fin dag det med.

Mellan den första och andra juni, tvåtusentio.

För exakt ett år sen hade jag all min uppmärksamhet riktad mot en person. En lång, blond kille. Det var andra gången vi träffades, men första gången vi träffades på riktigt.

Just nu ligger han i min säng och snarkar lite smått, och han har fortfarande min odelade uppmärksamhet riktad mot sig.

RSS 2.0