Dör en smula.

Jag får seriöst ont i hjärtat (på ett bra sätt ska väl tilläggas) varje gång jag hör Moa sjunga. Jag har nog aldrig hört en sådan vacker och speciell röst. Åh! 

Moa Lignell - When I held ya



Moa Lignell - Price tag

And I'm so tired...

Hjälp vad jag är trött! Jag måste gå och lägga mig snart om jag ska orka gå upp och jobba imorgon.

Den här veckan har jag varit rätt ambitiös om jag får säga det själv. Jag har jobbat, pluggat, städat extremt noggrant, sorterat alla räkningar och sådant och satt in i mina nyinköpta pärmar, vattnat mina blommor (som frodas i fönstret och på skrivbordet!), köpt nya fina skor, gjort listor, bakat cookies, promenerat, pratat om viktiga saker, handlat och upptäckt en ny stadsdel. Och så har jag haft stans största vagel i ögat, haha. Fult som bara den, men nu är den nästan helt borta! Hurra!

Nu i veckan blir det jobb, filmkväll, plugg och födelsedagsfirande. Inte helt fel.


Natti.

Efter en mysig helg, där nästan hela tiden gått åt till att hosta, nysa och sova, är det äntligen dags att jobba i morgon. Det känns så himla kul. Jag ska jobba på en annan avdelning än den jag har jobbat på nu i sommar, men det är samma som jag jobbade på i våras. Om någon minns, haha?

I alla fall, det kommer bli en rolig vecka med mycket att se fram emot. Nu blir det sömn!

Varför jag gillar "Bonde söker fru".

Det är inte bara för att det, obviously, är hur fint som helst att se andra människor bli kära och gifta sig och allt sådant där jättefint. Utan det är för kommentarer som den nedan, sagd av Pär-Ola under en speed date. Jag skrattade halvt ihjäl mig när jag såg klippet. Så himla fantastiskt hysteriskt roligt!

"Men du vill träna på att öva på att göra barn eller?"

HAHAHAHAHAHAHAHA.

Kanelbullar och ett glas mjölk.

Förkylning. Film. Nybakta kanelbullar. Ett stort glas mjölk. En låt. Kyckling x 2. Ett oändligt antal koppar te. Honung. Sömn. Fina ord. Sol. En deal. En till deal. En blick. Kakor. Varma armar. Arga fåglar. Konstiga röster. Regn.

Relief.

Alla de viktigaste, de närmast hjärtat, vet nu. Och det känns så himla bra.


Sådant man gör när man studerar på universitetet.

Dagens plugg har bestått av att lyssna på den här låten och analysera uttalet. Himla fint, det.


Mr Mercury.

Jossan påminde alla så fint om att det idag är Freddie Mercurys 65-årsdag! Hipp hipp hurra!

Jag måste ju självklart passa på att lägga in min favoritlåt med Queen, så här är den - Bohemian Rhapsody. (Förresten, alla som någonsin haft turen att få spela Singstar Queen med mig vet varför jag älskar den här låten. Mama!)


Och nu då?

Den här veckan flög verkligen förbi (det har hela sommaren gjort tycker jag i och för sig...) men jag har ändå hunnit ha "semester". Lite grann åtminstone.

I måndags bakade jag kakor och sen kom mina fina jättar Ulls och Jos hit. Vi såg på film, gjorde listor, lagade mat och pratade en massa. Mysdag som alltid.

I tisdags var det ju min och Antons ettårsdag så då kom han hit på kvällen. Jag minns inte ens vad jag gjorde på dagen. Sov?

I onsdags shoppade jag med mamma, så nu har jag en fullt duglig och uppdaterad höstgarderob. Dessutom har jag ett par väldigt fina och efterlängtade skor nu också.

I torsdags kom Charlie hit och vi bakade och pratade hur länge som helst.

I fredags kväll såg jag klart Twin Peaks, and it was glorious! Eller hm, det kanske det hade varit om jag hade förstått mig på slutet, haha. Min plan är att få Camilla att se klart serien så hon kan förklara allt för mig efteråt. Får väl se om det fungerar!

Nu i helgen har jag mest slappat med min fina, men också shoppat lite och klippt av mig håret! Jag satt där i frisörstolen och tänkte "HERREGUD" och blundade, för jag har haft mitt långa hår sen 2008 eller något sådant. Men fint blev det och det känns riktigt bra med lite förändring.

Nu ska jag fika och se på någon film, och imorgon börjar min nya kurs. Det kommer bli bra nu.

RSS 2.0