Bussinfluensan

- Hey, that bus isn't feeling too well. I don't think you would want to ride with it.

Haha bästa busschauffören idag! Vilket uttal alltså.


Film, film, film

Igår var jag och Amy på bio och såg del två i Twilight-serien, New Moon. Den var väl inte direkt det bästa jag har sett... Den var välgjord och så, men själva känslan var så fel. Jag kände mig typ deppig efteråt, haha. Och det var synd, för ettan var ju så bra!

Idag var vi på filmhuset med skolan och såg The Reader. Tänkte direkt på min kära syster Gina och Oscarsgalan, haha. "The Reader, The Reader, I haven't seen the Reader..." Underbart! Men den var riktigt bra, snyggt filmad, bra handling och bra skådespelare. Se den!

Glee - I say a little prayer

Åh Glee! Lycka är att sitta bänkad framför tv:n klockan 21 varje torsdag! Glädjeinjektion!
 


Kanske världens roligaste reklam?

Oh snap, haha!
 


"Det kan ju hända att du får lite ont i armen..."

Idag var det Grab an ass day. Enligt facebook då alltså. Men vi följde det såklart slaviskt ändå, så istället för att säga "godmorgon" som normala dagar blev det några "oink oink" istället. Det var faktiskt roligt, haha. Särskilt min och Frejas dubbeloink på Joffe!

Resten av dagen har gått åt till att ta vaccinsprutan mot svininfluensan (helt emot vad jag tycker, men ja päronen får väl ha något att säga till om i alla fall), klippa håret, shoppa lite grann och tycka synd om mig själv för min vänsterarm gör superont (efter den dumma sprutan som jag inte ens ville ta). Men dagen har faktiskt varit toppen totalt sett!

Go Wes!

På tisdag ska jag hålla tal på engelskan, hjälp! Men jag har kommit på världens bästa ämne: Wes Anderson. En av de bästa regissörerna som någonsin fötts.

Jag sitter och skrattar för mig själv här hemma, för min början är så bra (utan att vara självgod, så är det faktiskt sant!). Det är oväntat, passande, roligt. Åh! Hoppas klassen tycker det också så jag inte står och skrattar för mig själv, haha.
 

Wes Anderson
Wes Anderson.


"La vida es sueño"

¿Qué es la vida? Un frenesí.
¿Qué es la vida? Una ilusión,
una sombra, una ficción,
y el mayor bien es pequeño;
que toda la vida es sueño,
y los sueños, sueños son.


- Pedro Calderón de la Barca

Den här lilla dikten läste och översatte vi på spanskan idag. Jättefin tycker jag, i all sin enkelhet.


Pluggiplugg

Idag är en sån där seg pluggdag. Inte så kul, men det är i alla fall psykologi som jag pluggar och det är ju väldigt intressant, så det funkar ändå. Håller på och skriver en uppsats som förklarar ätstörningars uppkomst med hjälp av beteendevetenskap. Det är lite jobbigt för det känns som något en psykolog ska kunna göra, och inte jag som bara har läst psykologi i en halv termin. Men det är ju som sagt intressant i alla fall...

Igår åkte jag till Djursholms ridklubb och skrämde barn med några andra, haha. Det var den årliga spökkvällen, alltså. Barnen är ganska bitchiga mot en, men sen blir de rädda och springer iväg skrikandes, mohaha. En tjej stod helt stilla och skrek, såg ganska kul ut så jag började skratta. Då skrek hon ännu mer, haha.

Efteråt mötte jag Elin, för vi skulle åka till Jocke. Det var himla trevligt, jättelängesen jag träffade Jocke. Sen kom Jesper dit också, och då började alla kasta kläder på mig. Jättekul, verkligen... Haha. Men fin helg ändå!

Bad things

De sa på radion nyss att den norska polisen jagar en vampyr. Det var tydligen en man som blivit biten i örat nu i helgen av den här vampyren. Alltså en norrman utklädd till vampyr. För de finns ju inte på riktigt... tyvärr. Haha.

Tänk om man bodde i Norge. True blood!

RSS 2.0