Påsk?

Det har varit en riktigt skön helg, ovanligt nog utan något särskilt påskfirande. Jag och han den fina bakade muffins med chokladganache och jag dekorerade med små hemmagjorda påskkycklingar och -ägg ovanpå. I mandelmassa, så klart. Sen känns det inte som att vi har gjort så mycket mer. Eller jo! Jocke kom hit och vi spelade Tekken 6, RISK och Monopol. Jag ägde alla på RISK och hela världen blev grön, och på Monopol gick det asbra hela tiden fram tills jag var för snäll och delade med mig av mina "fri parkering"-pengar (och hus, som "goodwill" kastade in). Jocke var bäst på Tekken, fast Anton kämpade på rätt bra ändå. Nu ska jag se på film och imorgon är det en ny arbetsvecka!

Hey, hey, hey, hey.

Idag var det min allra första dag på mitt nya jobb. Jag var på intervju igår för ett sommarjobb, men eftersom det behövdes extrapersonal just nu fick jag börja jobba redan idag. Hurra! Så idag har jag gjort en massa pappersarbete och till och med jobbat övertid för att bli klar med en order. Nu blir det extremt välförtjänt middag!

The wind in their hair, the sun in their eyes.

Jag har nog haft en av de bästa veckorna i mitt liv den här veckan. Jag har fått vara med världens finaste pojkvän varje dag, jag har klappat kattungar, små ulliga lamm, hästar och får, spelat biljard, gått promenader (och gått lite vilse), bakat, sett på film, grillat, ätit årets första pinnglass, träffat nya människor, träffat gamla vänner och bara njutit av solen och att jag börjar känna mig helt frisk igen. Hurra!

-

Livet är fan inte rättvist ibland.

RSS 2.0