Love.

Idag har jag och Anton varit tillsammans i två år! Herregud vad tiden går fort! 
 
Dagen till ära (i efterskott) ska jag imorgon åka till mitt älskade Köpenhamn med Anton och Gina. Det kommer bli fantastiskt - Lady Gaga, shopping, god mat och det finaste sällskapet man kan få! 
 
Om ett tag ska jag möta upp Ullis och Jossan i stan för att sedan bege oss till Stockholms stadion där Coldplay spelar. Man ska hålla på traditionerna! 
 
Just det, idag har jag på mig "Gaga, Lady Gaga. Fame." - alltså Lady Gagas nya parfym Fame, som släpptes igår, mums! 

Na na na na na na na na Batman!

Åh, i fredags såg jag och Anton äntligen The Dark knight rises. Hur bra är inte den liksom?! Christopher Nolans hela trilogi har ju varit fantastisk. (Jag som inte ens gillar Batman egentligen...) Men otroligt bra var den i alla fall! 
 
I lördags drog jag med mig Iris, Julia och Anton på fest hos Emilia. Haha vilken kväll det blev, lika roligt som vanligt! Bästa kommentaren under hela kvällen var "Men samlar hon på kromosomer eller?". Haha, så himla drygt. 
 
Helgen avslutades med "han Kent", Ullis och Jossan. Bättre än bäst alltså. 
 
Den här veckan är min sista "sommarvecka", för sen har jag semester! Hurra, lycka! Har precis bytt avdelning så efter semestern ska jag komma igång ordentligt där. Det ska bli jätteroligt! Har faktiskt väldigt fin utsikt från mitt nya kontor - LRF i sikte typ, haha. 
 
Nu blir det Hunger games och fika! 

OS (forts.)

Så avslutar Storbritannien sitt London-OS 2012 med The Who! Alltså kan det bli bättre?! Svar: NEJ! 
 
Talkin' 'bout my generation! 

OS.

OS-avslutningsceremonin hittills, herregud. Ray Davies liksom! Sen att han väljer att sjunga "Waterloo sunset" också, min absoluta favoritlåt av The Kinks, åh! 

Min käre vän Cam.

Igår, när vi traditionsenligt var och handlade till tisdagsmiddagen, skulle vi bestämma vad vi skulle laga till middag. Vi pratade om att laga köttfärssås och då lät det ungefär så här. 
 
Cam: Men då köper vi bara köttfärs med nötkött va? Inte sån där blandad? 
Jag: Ja, okej. Vadå då? 
Cam: Alltså jag äter inte fläskkött. Jag gillar det inte. 
Jag: Eeh....? Haha, du vet att bacon är fläsk va? (reds.anm. Cam älskar carbonara a.k.a. Cämonärä) 
Cam: Men det räknas ju inte? Det är annorlunda. 
 
Haha alltså Cam ♥ 

"Ja, tant?"

Det här med att medelålders, bittra kvinnor ska låtsas vara ens chef? "Men lilla gumman...", "men lilla du..." och så vidare...
 
Vad fan är grejen? 

RSS 2.0