Hej värme och bad.

Haha, det blev ett till inlägg trots allt.
Snart gäller det! Bara 7 timmar och 30 minuter kvar tills Elin kommer och hämtar mig!

Idag har jag plockat fram det sista som jag ska ha med mig (ska väga in väskan sen och skriva på några papper), fått höra Håkan Hellström sjunga genom en mobil (tack Ames, det var uppskattat!), fått ett gulligt sms (haha :D), träffat Marcus och skrattat som en gris, hämtat strandmattorna hos Elin och fått världens bästa kram.

Men nu säger jag bara adiós amigos, nos vemos cuando estoy bronceada. (Översätt det om du kan, Danne ;))

Journey - Don't stop believing

Det här blir nog sista inlägget innan jag åker. Jag tänkte bara skriva lite planer för dagen (meningslöst pladder, om nu nån bryr sig :P).
- Packa klart
- Hämta strandmattor hos Elin och gå en promenad
- Lägga in lite ny musik på mp3:n
- Se Allsången och kanske Morden i Midsomer :D
- Gå och lägga mig tidigt (i så fall kan jag ju inte se Morden i Midsomer, gah :/)


Bara för att jag nyss såg View from the Top så måste jag lägga in Journeys bästa låt nånsin - Don't stop believing!
Ha det bra i Sverige alla, och det vet du i och för sig redan, men jag kommer sakna dig! <3


Originalet Steve Perry



Kopian J.D. från Scrubs :D

Here we come!

1 dag kvar <3

Big no-no

Du får inte sluta! Hör du det? Inga sammare i Team Vinnarskallar!

Is this the way to Amarillo?

2 dagar <3

Oj oj oj, bara två dagar kvar (mindre till och med) - läskigt :S

Idag har jag, precis som Elin och Iris, vart i stan för att köpa det sista inför resan. Jag hittade allt jag behövde, för en gångs skull ^^ Det blev badtofflor, två linnen, en t-shirt, ett par shorts och solkräm (inte solskyddsfaktor 50, som tur är - vilket var det som mamma ville att jag skulle ha, men iaf 30). Jag och syster åkte först till Slussen och åt på Subway (goda mackor!) och kollade runt i några affärer, sen åkte vi in till city. Efter att ha hittat några av sakerna jag skulle köpa, träffade vi mamma och pappa och fikade med dom på NK. Jag säger bara att jag ska aldrig mer fika på NK - usch på alla kärringar som står i vägen, tränger sig och slår (!) en med sina väskor! Blä!

Men efter det hittade jag resten av sakerna och sen åkte vi hem. Väl hemma fick jag för mig att rota igenom alla papper vi har fått i skolan i år och jag slängde nästan allt. Särskilt naturkunskap och biologi verkar vara dom ämnena där man får en enorm samling av meningslösa papper (miljövänlig lärare, oh yes).

Nu är jag helt slut, så jag sitter bara och kollar igenom min packlista (har dåligt minne, så jag måste ha en), lyssnar på musik och chattar med Charlie och Elin.

Ha det! :)

Packelipackpack

Nu har jag packat litegrann. Borde packa mer, men det går ju inte när typ hälften av allt jag ska ha med mig är i tvätten. Ska försöka lägga fram alla shorts, byxor och klänningar i alla fall, och kanske dom linnen som är tvättade. Hm.. necessären också. Jag får helt enkelt se.

Just nu chattar jag lite med Daniel, Elin och Marcus. Daniel har så konstiga idéer ibland, typ nyss när han sa hur han ska skaffa en tjej "på bästa sätt", haha. Lycka till med det!

Snart ska syster göra en glassdrink åt mig, har hon lovat, och så ska vi se på Arn med hela familjen. Mysigt!

Tjenixen!

:D

Ni är helt wacko, men ändå bäst! :D <3

Iris och Elin :)
Iris och Elin :)

"Soffi, är det bara jag som hör musik?"

3 dagar <3

Igår kväll var jag ute med Elin och Daniel. Vi gick först till Mulle Meck-parken och gungade och klämde ner oss i den där cykelgrejen som plingar. Haha, jag kunde knappt röra mig. Efter ett tag gick vi till den vanliga gungan som vi brukar, och Daniel slängde sand på oss (?!), och sen ramlade han och fick "ont i huvudet" men han höll sig ändå för magen, så man kan ju undra.

:D

So long!

Punkt


Inte ens du inser hur underbart jag mår.




"Well, I'm never ever gonna unglue my lips from being together"

4 dagar <3

Oj, nu har jag inte uppdaterat på några dagar så här kommer en liten sammanfattning.

I torsdags träffade jag Amy och hennes lillebror Anton, han var rolig (bra humor, haha). Vi såg Iron Man och jag måste säga att den var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig, plus att det va kul att gå med Amy för hon är så rolig att sitta brevid på bio (starka känsloutbrott ;)). Just det! Hon blev jätteglad för presenterna också. Tur det, så mycket som jag letade efter den där bilen ^^ Efter det så gick vi och åt (dom åt, jag va inte hungrig), och sen åkte vi hem.

Jag var på mitt hyperhumör när jag kom hem, och jag lyckades få Elin att bli det också! Jag har inte haft en sån skrattattack sen vi va hos Wirren och gjorde den där "west side"-grejen, och det va typ förra året tror jag. Efter maten gick jag en promenad med Elin och Iris, och vi pratade nästan bara om resan. Nervositeten kommer bli värre och värre nu, gaah!

Igår var det Midsommarafton (glad Midsommar i efterskott, allihopa!) och då träffade jag Marcus. Vi åt pizza och såg på nån film, den hette nånting typ Dragon Tiger Gate tror jag, och den va väl helt okej. Eller förutom den sista helt meningslösa timmen där man märkte att den som hade gjort filmen tyckte att det va kul att överdriva allt. Men det var väl kul i alla fall, haha :)

Idag ska jag träffa Elin, Iris och Ana och cykla till Ö&B och ICA Maxi. Det lär väl bli om nån halvtimme, eftersom alla måste göra sig i ordning...

Ha det bra! :)

That's the way the cookie crumbles..

7 dagar <3

Bara en vecka kvar! Jag måste säga att jag börjar bli lite nervös.. fast på ett bra sätt, för jag åker ju med tre underbara människor (så nobody can do me no harm ;)).

Idag åt jag lunch med Marcus, och ja, nu vet jag och typ hela Söder varför han inte äter grönsaker - nice, haha ^^ Efter det åkte jag hem och fick för mig att baka bananisar (mina favoritkakor med banan och choklad), eftersom vi på nåt konstigt sätt hade extremt mycket bananer hemma, hm. Men i alla fall så dubblade jag receptet, men jag tror att det blev fler ändå - 70 stycken fick jag det till när jag räknade.

Imorgon blir det bio med Amy och hennes lillebror. Vi ska se Iron Man.  :)

Idag har jag nästan bara lyssnat på The Hives, så jag tänkte slänga in en av låtarna som jag lyssnade på när jag bakade (från Veni Vidi Vicious). Men nu ska jag se på matchen och äta nybakade kakor. Enjoy!



They say what doesn't kill you makes you stronger, but should it be how to survive?

8 dagar <3

Woho! Tack vare Elin hittade jag det jag skulle till en viss person idag! Vi hade kollat på några ställen, men inte hittat en som jag blev nöjd med (jag är kräsen enligt Elin och Iris, men vadå? Det är ju en present :D), och till slut såg Elin den perfekta i Solna C. Tack!

Vi åkte först till stan på "morgonen" och gick runt där lite, men sen kom jag på den grymma idén att vi skulle åka till bibblan i Solna C för att låna böcker som vi ska läsa när vi är på Gran Canaria (osociala människor ftw!). Jag lånade The Catcher in the Rye, Franny and Zooey, Lilla du och jävla jag, Vinterverk och Om en Buick 8. Har redan börjat läsa Lilla du och jävla jag och den verkar lite, hmm.. ja udda.

Ja just det! Jag hittade en ny notbok imorse, ska försöka lära mig "Visit to Vienna" av Sahara Hotnights!

Ska försöka va lite social nu. Ha det! :)


Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Älskar den här låten! Håkan är sommaren!

<3



Slappdag :)

9 dagar <3

Grattis på födelsedagen JenPen! Hoppas du har haft en underbar dag hittills och att den fortsätter så! <3

Haha, jag sitter och pratar med födelsedagsbarnet själv just nu. Vi pratar om förra sommaren när jag sov över hos henne och hon slog i huvudet i sin pappas sovrumsdörr. Åh, haha, det måste vi göra om i år också?

Imorse gick jag och syrran till vårdcentralen och tog sånt där Twinrix-vaccin mot Hepatit A/B. Det gjorde inge ont alls (det kändes till och med mindre än fästingvaccinet!).
Efter det var det bara slapp hemma hela dagen. Så underbart och välbehövligt! Låg i soffan och kollade på Arizona Junior av Coen Brothers och lite Simpsons, very nice.

Ikväll har jag vart på grillning med familjen och lite så där. Det blåste ganska rejält och jag satt typ och frös hela tiden även fast vi satt i solen och jag hade på mig tjocktröja och jacka, hah orka att jag alltid ska frysa? Men men, nu är jag hemma i värmen igen!

Imorgon får jag se vad som händer. Måste kanske åka in till stan för att hitta en viss grej till en viss person (man vet aldrig om hon läser det här, så det är bäst att inte skriva vad det är för nåt ;)).

Ha det! :D

Tjockisdag, booyah!

10 dagar <3

Amy, Ullis och Jossan är hemma igen! :D
Inte för att dom åkte särskilt långt bort (jag hade lätt kunnat cykla till Götet liksom *host*) men iaf..

Som jag skrev förut träffade jag ju Elin, Iris och Daniel idag. Vi gick till Mulle Meck-parken, upptäckte att det var överfullt av småbarnsfamiljer, tänkte att "vi tar väl en glass då" och insåg att kön var flera mil lång, så Daniel gick till ÖB istället medan vi ställde oss i kön. Vi lyckades få två glassar var, ouff (haha, Elin!), som vi åt när vi väntade på sega Daniel. Han lyckades köpa 14 påsar godis för en krona, men vi upptäckte sen att hon i kassan hade gjort fel (när vi gick tillbaka för att han skulle köpa 70 påsar till :O).
Efter det åt vi varmkorv och en till glass, sen gungade vi i typ två timmar, mysigt.

Nu sitter jag och lyssnar på ännu mer Arctic Monkeys (vissa personer blir måttligt glada, hah). Jag fattar inte att jag inte har lyssnat mer på dom innan, det är ju exakt min musiksmak!

<3

Oh yeah, alright!

God eftermiddag :)

Idag kommer Amy, Jossan och Ullis hem från Götet, wiie! Det är konstigt att jag saknar dom redan, för det har bara gått fyra dagar sen jag träffade dom sist. Hur ska jag klara mig på Gran Canaria?! Haha, fast det går nog bra, jag har ju Elin, Iris och Ana som jag kan klänga på.

Men iaf, idag ska jag träffa Elon, Irish och Daniel. Vi ska på invigningen av Mulle Meck-lekparken i Järvastaden (woosh mognadsnivå hög!) och sen får vi se vad som händer. Dom bjuder iaf på varmkorv och glass därborta, så man slipper gå hungrig, hihi.

Nu blir det Tom Petty and the Heartbreakers från Live Aid! <3


¡Suecia, por favor!

Jaha, det var ju oväntat att vi förlorade mot Spanien ^^ Men iaf, Zlatan gjorde ju ett mål - muy bien!

Nu ska jag snart se på film med familjen tror jag, eller ja om det inte är nån som bestämmer sig för att se på ännu mer fotboll vill säga. Aja, det blir väl isf Stand by me som var min favvofilm förut. Den är ju fortfarande underbar men det finns så många bra så jag kan inte bestämma mig för bara en favorit längre. :D


Woho, Elin sa nyss att det hotellet vi ska bo på på Gran Canaria är värsta partystället. HAHA PARTEY!

Ha det goodie <3


Helluew :)

Oj oj, ny nice blogg tack vare Elonpelon! Hon har fixat allt, ja allvarligt allt.
TACK :D <3

Jaha, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men men det visar sig väl. Ikväll blir det match iaf! Heja Sverige (det lär dom behöva?). 

Tjolahopps!


Tjohej

testing testing, ny blogg på gång!


RSS 2.0