Monday, Monday

Just nu är jag extremt supernöjd med att jag inte är så pass trångsynt att jag inte ser att det jag hatar att andra gör, det gör jag själv.

Idag har varit en väldigt bra dag. Det blir möte om Holland på onsdag. It's gonna be fun.

Förresten så sa den nya killen i min klass (utbytesstudent från Italien) att Mamma Mia! var den sämsta film han har sett. Ullis och jag glodde argt tillbaka.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hejhej, ja gör det!

2009-03-02 @ 17:24:25
URL: http://lackk.blogg.se/
Postat av: Salv

Om sanningen ska fram så är Mamma Mia den sämste filmen jag sett. Det allra bästa vore att avrätta alla inblandade på fläcken. Men att skriva till filmbolaget och be om att få tillbaka 2 timmar av mitt liv vore inte heller fel.



Så någon där ute....ge mig två timmar tillbaka.

2009-03-02 @ 17:37:03
URL: http://varldenarplatt.blogg.se/
Postat av: Ullis

Herregud, det finns alltså två personer! :O

2009-03-02 @ 23:12:15
Postat av: Charlie

Du ser, killar vet inte hur man uppskattar den typen av film som Mamma Mia är. Har visserligen inte sett den själv, men det låter ju onekligen så. Eller så bara spelar dom för att det skulel vara omanligt att gilla den. ;P

2009-03-03 @ 06:59:18
URL: http://charlie91mobb.blogg.se/
Postat av: Salv

Haha ´"Charlie", om det ändå vore så. Måste erkänna att den verkar bra till en början, fina miljöer och så, medelhavsklimat och hela paketet. Känns mysigt när man sitter i frusna Sverige (självaste helvetet verkar ju frysa till is här). Och filmen VERKAR bra...alltså tills alla börjar sjunga. Dem sjunger HELA tiden. Om någon vill ha att någon annan skickar smöret vid frukostbordet måste de sjunga "kan du skicka smöret". Det räcker inte med att SÄGA samma sak.



Sen så är det så hela grejen så oroligt fjantig att man bara vill hänga sig någonstans, eller sticka fingarna i vägguttaget. Fattade aldrig vem som var hennes farsa och så som jag förstod det var alla tre det. Kan bara komma på ett sätt det är möjligt på (haha) och det kanske inte är ett lämpligt ämne.



Men det är väl bara jag då...alla verkar ju tycka om filmen.



I övrigt njuter jag av att ha rätt så den här kommentaren är inte något annat en ett uttryck för en pervers form av njutning. Den som motsätter sig denna kommentar är mer än välkommen att ge mig svar på tal på min blogg. På ett intellektuellt och komiskt sätt.



Over and out.



Och Sofia: har du hittat låten?

2009-03-03 @ 20:46:08
URL: http://varldenarplatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0