"Åh åh åh DaGy, kom hit och vinn! Åh åh åh DaGy, två roddtag till!"

Om ni vill sjunga med i rubriken (som var dagens hejaramsa som jag och Ullis kom på) så är det samma melodi som till Ove Thörnqvists "Dagny".

Idag var det gymnasieregattan i Djurgårdsbrunnskanalen, och såklart var Team Vinnarskallar med. Jag, Ullis, Amy och Jossan rodde en 4+ och vår tränare Leif var cox (styrman).

Vi började redan med uppladdning igår hos Ullis. Förra årets pastaparty har alltså blivit tradition! Vi åt en massa kolhydrater, skrattade och bakade äppelpaj. Eller ja, det blev strömavbrott när pajen hade stått i ugnen lite mer än halva tiden, så äpplena var inte helt klara. Men det var gott ändå.

Imorse åkte vi till Stockholms Roddförening runt klockan 9, där resten av tjejlaget väntade på oss. Killarna kom inte förrän långt senare... oväntat. Men först tränade lärarlaget i 4:an och det andra tjejlaget rodde 8:an, och sen var det vår tur att träna. Rektorn fick vara cox och han gav oss jättemånga bra tips som vi hade nytta av i själva tävlingen.

Vi startade först och mötte två lag; Åva och Tibble. Åva hade biffiga tjejer som vanligt och Tibble hade de taniga, haha. Vi fick en jättebra start och Åvas lag hade problem med årorna, så vi drog ifrån de andra lagen rätt fort och lyckades hålla avståndet, så vi vann! GUUUULD! Woho! Vilken adrenalinkick det gav! Vi skrek "fy fan vad vi är bra", "yeeeeeeeeeeeees", "oh ah Dagy, säg oh ah DaGy" och en massa annat, haha. Nej, vi är verkligen inte självgoda. Nej nej.

De andra loppen gick sådär för DaGy. Killarnas 4:a och lärarnas 4:a kom sist tror jag, och tjejernas 8:a kom tvåa. Killarna vägrade ro 8:an för de hade aldrig hunnit träna i den, så det slutade med att tjejerna fick ro killarnas 8:a också. De kom tyvärr sist, men de hade ju faktiskt precis rott så det skyller vi på killarna. Lärarna kom sist i 8:an också.

Conclusion, Team Vinnarskallar är bäst!
Fy fan vad vi är bra, fy fan vad vi är bra!

Kommentarer
Postat av: Milla

Grattis!!! Gud va duktiga ni är! ^.^

2009-06-01 @ 22:21:34
Postat av: Charlie

Haha, spö till killarna. Tjejerna äger. :P ;) Bra gjort hörni.

2009-06-02 @ 20:14:08
URL: http://charlie91mobb.blogg.se/
Postat av: Soffi

Haha tack :D

2009-06-03 @ 17:33:57
URL: http://greenshoes.blogg.se/
Postat av: Iris

Grattis Soffi!!:D:D:D

2009-06-06 @ 11:41:24
Postat av: Soffi

Tack gumman :D <3 <3

2009-06-06 @ 12:39:19
URL: http://greenshoes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0