Say yes if you love me, no if you don't care

Ännu en slappardag blev det, dels för att jag inte hade lust att göra nåt alls plus att jag hade (har) ont i magen och huvudet.

Men till det positiva: nu har jag i alla fall blivit "uppbokad" typ resten av veckan, så då tvingas jag ju röra på mig och vara lite mer social än vad jag varit på sistone. Imorrn ska jag träffa Elin och Daniel, jag vet inte riktigt vad vi ska göra (hm, undrar om Dannes plan funkar? ;)), men vi får väl se. På fredag blir det stan med Iris, wiie, hon är ju upptagen rätt ofta nuförtiden så det ser jag fram emot. Senare på kvällen ska jag kanske hem till Amy och laga mat (Amy kommer inte låta mig hjälpa till, hon är så bossig xD), se på film och bara berätta allt som har hänt sen hon åkte och få veta allt som hände i Thailand, mysigt.

Usch, imorse kom jag på att det bara är två veckor och sex dagar tills skolan börjar igen, gah! Tänk vad fort den här sommaren har gått, förra sommaren var ju jätteseg och skön, den här bara försvann.. Men men, nu måste man ju passa på att njuta av det lilla som är kvar!

Ha det! :D

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag vill också till stan :( Dissarna eller? ^^

2008-08-07 @ 10:53:00
URL: http://eliint.blogg.se/
Postat av: Soffi

DU SNOR IRIS! :P hahaha, nej men vi delar på henne, vi är ju diplomatiska människor ;) <3

2008-08-07 @ 21:30:07
URL: http://greenshoes.blogg.se/
Postat av: jossan

okej så när kommer jag vara med på ditt schema då? :p jag har också ganska uppbokat till min samskola börjar men jag kan ju försöka klämma in dig där nånstans.. *-)

2008-08-09 @ 20:55:51
URL: http://bloggenjosse.blogg.se/
Postat av: Soffi

HAHA, sammare! Men vi måste ju hinna träffas nån dag :D

2008-08-10 @ 20:04:58
URL: http://greenshoes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0